Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
LoveIsWorldPlay
Admin
Admin
Broj poruka : 19
Godina : 38
Datum upisa : 22.01.2010

IGRE
IGRA-1:
http://www.neoart.rs

Što ženu navede na preljub?

on 22.01.10 19:44
Nema jednostavnog odgovora na pitanje zašto žene varaju, ali postoje neki najčešći razlozi. Mnoge žene su u vezi u kojoj im nedostaje sexa, pažnje, romantike, komunikacije... Kad-tad to će dovesti do preljuba.

Sve je više govora o ženama preljubnicama i prošlo je vrijeme kada su muškarci uglavnom bili ti u koje se zbog varanja upiralo prstom. Što će to nečiju suprugu ili djevojku otjerati u krevet drugom muškarcu?

Priču o preljubnicama započet ćemo s primjerom majke troje djece koja je zbog nedostatka pažnje, komunikacije i bliskosti sa suprugom sreću odlučila potražiti na drugom mjestu.

Nakon troje djece počela se osjećati neprivlačnom i nedovoljno cijenjenom. U njezinim očima suprug je bio nemaran. Osjećala se kao da ima četvero djece. "Supruga sam varala 99 posto zbog nedostatka komunikacije, a samo jedan posto zbog sexa", rekla je.

Bilo da su žene u vezi nesretne zbog nedostatka sexa, ljubavi, pažnje, komunikacije... vrlo je moguće da će njihovo nezadovoljstvo rezultirati preljubom.

Evo nekoliko razloga koji će ženu otjerati u krevet drugom muškarcu:

Zapostavljenost

Kada je suprug ili dečko emocionalno nedostupan i kada ignorira potrebe žene, a čitavo vrijeme žena pokušava uspostaviti komunikaciju, a muškarac ni tada ne obraća pažnju, Elizabeth Sloan, terapeutkinja i savjetnica za parove, to naziva yadda, yadda faktorom. Sve u svemu, žena će pokušavati neko vrijeme doprijeti do muškarca, ali s vremenom će odustati i potražiti nekoga tko je razumije.

Sexualna neispunjenost

Čak i onda ako je sex u vezi redovit, možda žena sexualno nije ispunjena i zadovoljna, tvrdi Sloan. Žena će pokušavati ukazati muškarcu na svoje potrebe, ali često se dogodi da tada žene dobiju odgovor kao što je: "Pokušavaš me naučiti kako da budem muškarac" ili "Ne cijeniš me kao ljubavnika". I da, ponekad žene, ako nisu zadovoljne sexom, nađu nekoga tko će ih zadovoljiti.

Ljutnja zbog neriješenih situacija iz prošlosti

U ovom slučaju najčešći scenarij je taj da je u nekom razdoblju zajedničkog života suprug prevario ženu. Nakon preljuba su ostali zajedno, ali se žena nikada nije s tim suočila i želja za osvetom se pojavila kada joj se ukazala prilika za preljub, tvrdi savjetnica za parove.


Izgubljeno poštovanje

Svi mi volimo vjerovati u to da je netko uplovio u bračne vode isključivo iz ljubavi, ali ako muškarac iz nekog razloga s vremenom prestane biti ono što je nekada bio, izgubi samopoštovanje, samopouzdanje i odustane od svega, ni u očima supruge neće biti bolji. Žena će takvog muškarca prestati poštivati i u nekom drugom će pronaći sve ono čime ju je njezin suprug jednom osvojio, prenosi womansday.com.

________________________________________________


...tu u srcu mom jos se blize privuci...
avatar
coce
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 43
Godina : 50
Location : Srbija
Datum upisa : 01.08.2008

Re: Što ženu navede na preljub?

on 23.01.10 2:02
Isti razlozi kao i kod muskaraca, i tacni su.
avatar
LoveIsWorldPlay
Admin
Admin
Broj poruka : 19
Godina : 38
Datum upisa : 22.01.2010

IGRE
IGRA-1:
http://www.neoart.rs

Re: Što ženu navede na preljub?

on 23.01.10 5:03
da da !

________________________________________________


...tu u srcu mom jos se blize privuci...
Sponsored content

Re: Što ženu navede na preljub?

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.