Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 08.01.09 18:33
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2009

OVAN 21.03, do 20.04.U novu godinu ulazite veoma ambiciozno i već u prvoj polovini Januara mnogi Ovnovi će menjati posao ili će doživeti promene statusa. Ovnovima rođenim u Martu na momente neće biti lako i promene bi mogle da imaju prizvuk prisilnog ali svakako će biti povoljne. Nikako se ne suprotstavljajte promenama jer ih svakako nećete izbeći. Finansijska situacija tokom Januara će biti povoljna sa mogućim dobicima u periodu Božića. Partnerski odnosi će doživeti velike preokrete posebno Martovskim Ovnovima, sa naglaskom da će mnogi jednu vezu prekinuti da bi započeli drugu. Oni pripadnici znaka Ovna koji su sami mogu doživeti fatalan susret oko 11.01.

Zdravstveno, naglašeno vodite računa u saobraćaju moguće su povrede glave.BIK 21.04. do 20.05.Kako uopšte u celu godinu tako i u Januar Bikovi ulaze sa velikim optimizmom ali morate biti oprezni da vas preveliki optimizam ne ponese u gubitak i u razočarenje. Poslovno ipak očekujte da ćete realizovati mnoge zaostale poslove a mnogi pogotovo majski Bikovi će se vratiti na stara radna mesta. Finansije će biti snažne ali očekujte poveće troškove oko polovine meseca. Očekujte dobitke od nasledstva ali i povraćaj zaostalog novca. Izmirićete ili naplatiti dugove. Na polju ljubavi će Januar biti poprilično uspešan i očekujte stvarnu sreću. Sami će moguće upoznati Ovna ili Jarca, mnogi će obnoviti veze a mnogima će se stare ljubavi vraćati intenzivno u život. Iskoristite povoljan mesec za pomirenja.

Zdravstveno bi mogli biti prisutni problemi sa krvotokom i očima.BLIZANCI 21.05. do 20.06.Vama neće biti laka godina u globalu ali ni blizu kakva je bila prošla. Već tokom Januara promenićete svoje stavove ali i odnose prema okruženju a mnogi će Blizanci doživeti korenite promene. Majski Blizanci uz podršku Jupitera iz znaka Vodolije mogu da očekuju podršku ljudi od autoriteta i dobre partnerske odnose, kao i moguća uspešno rešena zakonska pitanja, dok će oni rođeni u Junu doživeti velike lomove i teškoće. Polje finansija će biti solidno i Blizanci rođeni u Maju će uspešno rešavati pitanja nekretnina dok će oni rođeni od 10 do 20 Juna doživljavati poprilične gubitke pa se savetuje maksimalan oprez. Isto važi i za polje ljubavi. Mnoge veze roćenih od 10 do 20 Juna će videti svoj kraj dok će ostali imati priliku da upoznaju i vežu se sa nekim sa posla.

Zdravstveno će vam biti najugroženiji nervni sistem i česte će biti glavobolje i nesanica.RAK 21.06. do 22.07.Godina i sam mesec će biti sa dosta napetosti iz razloga poslovnih poteškoća i nerešenih sporova, ali nemate razloga za zabrinutost. Polovinom Januara ćete verovatno uspeti da se rešite nagomilanih problema. Zvezde a posebno Saturn će vam biti dosta naklonjene a to znači da ćete dobiti podršku od starih prijatelja, starih partnera ili starijih osoba uopšte kao i uspešno okončanje eventualnih sudskih sporova. Polje finansija je stabilno a tokom druge polovine meseca oko 20 očekujte značajan finansijski dobitak koji će vas oporaviti. Polje ljubavi će obeležiti jedna fanatično uporna Škorpija koja vas neće ostavljati niti na miru ali ni ravnodušnim. Rakovi rođeni u Junu moraju biti oprezni jer sleduje raskid dok će Julski Rakovi moguće uploviti u bračne vode.

Zdravstveno su mogući problemi sa plućima.LAV 23.07. do 22.08.Rekao bih da je pred vama veoma lepa godina ali i veoma lep mesec. Tokom Januara će vam bukvalno sve polaziti za rukom da bi nakon Božićnih praznika bili nagrađeni za uspeh koji ste postigli tokom prošle jeseni. Novčani dobitak očekujte oko 23. koji će moguće stići iz tri izvora. Sudskim rešenjem, vezan za polje javnosti ili preko partnera. Polje ljubavi će obeležiti neko iz znaka Vodolije i očekujte potpuno iznenadan susret na potpuno neobičnom mestu i sa potpuno neobičnom osobom. I oni koji su sami i oni koji nisu mogu da očekuju identičnu situaciju ali svakako i jedni i drugi biće prijatno iznenađeni. Neko od vaših prijatelja bi vam mogao postati i nešto više.

Zdravstveno su mogući bolovi u donjem delu leđa i nogama.DEVICA 23.08. do 22.09.Saturn je do 30. Oktobra u vašem znaku ali ne očajavajte. Pred vama je jedna zanimljiva godina. Već tokom Januara očekujte poslovni uspeh odnosno početke privatnog poslovanja u vašem bliskom okruženju. Neko od bliskih rođaka odigraće ključnu ulogu u pokretanju privatnog biznisa ali i po pitanju nekretnina. Malo veće probleme i prekide poslovanja ili promene koje će biti turbulentne, tokom Januara mogu da očekuju Device rođene od 10.09. Finansijska situacije će se popraviti a dobici sleduju celog meseca mada će Device rođene do 10.09. biti mnogo uspešnije. Polje ljubavi biće veoma zanimljivo kada će se mnoge Device naći u strasnom ljubavnom trouglu. U igri su tri znaka, Vodolija, Ovan i Škorpija.Rođene od 10.09 sleduju raskidi i razdvajanja zato budite oprezni. Ali, možda je ta druga osoba baš ona prava. Mislite o tome ako vam je prethodna veza postala trpljenje.

Zdravlje će biti stabilno sa mogućim blagim srčanim i stomačnim problemima.VAGA 23.09. do 22.10Pred Vagama je možda i jedna od najlepših godina u odnosu na mnoge pre. Već od Januara vas čekaju velike promene. Vaši odnosi na poslu će se vidno popraviti a i Deda Mraz i Božić bata će biti i više nego darežljivi. Moguće probleme mogu imati samo septembarske Vage koje mogu da očekuju nešto snažnije probleme ako se nalaze u nekoj većoj organizaciji. Stariji pripadnici znaka realno mogu očekivati prestanak radnog odnosa. Finansije će vam biti više nego dobre pa ćete nemilice trošiti a polovinom meseca budite oprezni jer tada sleduje manja kriza i gubitak. Polje ljubavi će obeležiti obilje veza i za slobodne i za zauzete. Izgubiće se vaša poznata neodlučnost i karakteristika nudim a ne dam. Slobidnima je kraj Januara idealna prilika za brak.

Zdravstveno su mogući upalni procesi i visoke temperature kao fizičke povrede kojih treba naglašeno da se čuvaju septembarske Vage.ŠKORPIJA 23.10. do 22.11.Škorpijama bi 2009 stvarno mogla biti jedna od boljih u životu. Saturn iz Device vršiće povoljan upliv na vaš znak ali Jupiter bi vas mogao baciti u troškove. Sam Januar i Mars u znaku Jarca, će vam doneti gomilu obaveza ali i dosta novca. Vaša materijalna i imovinska situacija bi mogla da se popravi ukoliko iskoristite povoljan vetar koji će duvati na poslovnoj sceni i ako ne ostanete pasivni na ponudu koju ćete dobiti polovinom meseca. Zaradu je vrlo uputno da pretvarate u čvrstu valutu jer će vam od proleća trebati da uložite u nekretnine ili poslove. Polje ljubavi će biti vrlo povoljno pripadnicima rođenim do 10.11. Ljubomora i posesivnost neće biti jako izraženi i vi ćete napokon osetiti šta znači slobodnije i ležernije poimanje ljubavi. Ovnovi će biti znak koji će vam okupirati misli. Škorpije rođene od 10.11. neće biti pošteđene prevare ili preljube pa otvorite oči i iskontrolišite partnera, ili i sami pazite da ne budete otkriveni.

Zdravstveno bi mogli imati problema sa kolenima i skočnim zglobovima.STRELAC 23.11. do 21.12.Mnogo lepša i povoljnija godina je pred vama u globalu mada će Saturn iz Device kao i Uran iz Riba biti veliki uzročnici problema i promena. Tokom meseca Januara moćićete potpuno da se posvetite poslu pa i samima sebi i rešiti mnoge probleme koji su vam mesecima unazad bili teret. Saturn je u retrogradnom hodu do Maja i taj period maksimalno iskoristite. Jupiter će mnogima doneti zaposlenje u većim organizacijama, bankama i sl. Neko od prijatelja iz vašeg znaka će biti od znatne pomoći a mnogi strelčevi će dobiti ponudu za odlazak ili posao u inostranstvu. Polje ljubavi će u Januaru biti obeleženo tajnim vezama, lažima i delovanjem vama iza leđa pa budite oprezni. Do raskida neće dolaziti ali su svađe sasvim izvesne kao i veliki emotivni padovi koji će vas potpuno psiho fizički isrcpeti.

Zdravstveno će biti naglašeni stomačni problemi i sistem za varenje usled pojačane nervoze.JARAC 22.12. do 19.01.Jupiter napušta vaš znak ali to ne znači da vas i sreća napušta. Može vam biti bolje nego dok je Jupiter boravio u vašem znaku. Tokom Januara Mars u vašem znaku obezbediće vam dovoljno energije da poslujete punim plućima. Jedina kočnica će biti porodični problemi i svađe koje će biti prisutne a glavni izvor problema će biti muški mlađi članovi domaćinstva. Ipak očekujte veliki uspeh na poslovnom planu oko 15 i 16. Finansijska situacija biće dobra i ulagaćete u nekretnine ili sređivanje kućnog okruženja. Krajem meseca moguć je kontakt sa strancima i putovanje. Polje ljubavi će biti stabilno i bez većih događanja. Mesec će obeležiti osobe iz znakova Vage i Bika koje će uneti toplinu i svežinu u ljubavni život Jarca. Radi se o mlađim osobama i ne uskraćujte sebi zadovoljstvo i uživanje.

Zdravstveno će noge biti najviše opterećene ali obratite pažnju i na pritisak.VODOLIJA 20.01. do 18.02.Jupiter ulazi u vaš znak 06.01. a to znači da vas od ovog meseca i tokom cele godine čeka mnogo povoljnosti. Januar će vam doneti mnogo opuštenosti ali i agresivnosti u akciji koja će krajem meseca biti krunisana uspehom i finansijskom satisfakcijom. Mnoge Vodolije će praviti izuzetne kontakte i aranžmane sa inostranstvom i sa institucijama visokog ranga a svi koji rade u ustanovama koje se bave proizvodnjom i trgovinom automobilima, autobusima i sl. kao i avio industriji će imati vanserijskih uspeha. Vaša finansijska situacija će globalno vidno poboljšati tokom Januara ali očekujte i da ćete dosta potrošiti ulagajući u poslove ali i moguća putovanja. Polje ljubavi će vam tokom Januara biti obeleženo tajnom vezom i uzbudljivom avanturom sa pripadnikom znaka Ovna.

Zdravstveno je moguće da imate manjih problema sa stopalima. Počnite češće da kontrolišete krvni pritisak.RIBE 19.02. do 20.03.Saturn iz znaka Device vam je moguće doneo razna razočarenja i neuspehe tokom prošle godine. Takva situacija će se nastaviti ali svakako ćete imati više optimizma. Svi vaši planovi i sva vaša aktivnost tokom Januara biće usmerena na posao i zaradu, pod snažnim uticajem Marsa iz znaka Jarca i Venere iz vašeg znaka, što će vam obezbediti dobre poslove i više nego solidnu zaradu. Jako malo vremena će vam ostajati za privatni život što ovog momenta nije loše. Biće dosta zamršenih situacija od 12 kao i dosta kašnjenja ili sudskih i administartivnih problema ali izbegavajte kako konflikte tako i potpisivanje ozbiljnijih ugovora ali ni nemojte dozvoljavati da neko drugi donosi odluke umesto vas. Vrata nostranstva se vrlo jasno otvaraju i mnogi pripadnici znaka Riba će se sasvim ozbiljno odlučivati za odlazak. Venera je u vašem znaku ovog meseca a to znači mnogo romantike, ljubavi i ljubavnih dešavanja pogotovo početkom i krajem meseca. Rak i Ovan će figurirati tokom Januara u vašem emotivnom životu ali Škorpije će polako i sigurno postajati veoma značajne figure posebno Ribama rođenim u Februaru. Spremite se na fatalan susret.

Zdravstveno bi pojačano nerviranje moglo uticati na pad imuniteta pa se pravilnije hranite i koristite svaki slobodan trenutak da spavate ili da se odmarate.

Astrolog Milan Šašić
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 08.01.09 18:39
Dragi moji ovo sam preuzela iz Trceg oka.Nece mi zamjetiti nas nik COVEK_ZVER je taj lik koji sve ovo pise;))))Drago mi je da si sa nama i jedno veliko ti hvala;)))
avatar
COVEK_ZVER
Junior
Junior
Broj poruka : 267
Location : ja sam covek zver i zivim pod mostovima
Datum upisa : 03.11.2008

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 08.01.09 18:48
Nema na cemu. Hvala vama sto me trpite Neutral
avatar
COVEK_ZVER
Junior
Junior
Broj poruka : 267
Location : ja sam covek zver i zivim pod mostovima
Datum upisa : 03.11.2008

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 15.01.09 18:00
A i Januar jos traje
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 16.01.09 16:32
COVEK_ZVER je napisao/la:A i Januar jos traje
Uz to kao da sve znaju,kao da nikog nista ne tangira;))
avatar
COVEK_ZVER
Junior
Junior
Broj poruka : 267
Location : ja sam covek zver i zivim pod mostovima
Datum upisa : 03.11.2008

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 16.01.09 16:39
Znas kako je veki....
Ljudska losa osobina je da sve znaju a i da racionalizuju stvari tek kad se dese
avatar
Zorana76
Junior
Junior
Broj poruka : 212
Datum upisa : 02.12.2008

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

on 25.01.09 13:13
Pa nije lose za devicu...
Sponsored content

Re: HOROSKOP ZA JANUAR 2009 GODINE.

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.