Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 56
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Tri velika NE u sexu!

on 02.01.08 4:15
Tri velika NE u sexu!
Kao što ste verovatno pretpostavili, postoji i veliki broj stvari koje ne bi trebalo uraditi tokom vođenja ljubavi, jer biste njima povredili partnera (partnerku) i doprineli nezadovoljavajućem seksualnom životu.

Izdvajamo tri takva "smrtna greha".

1. Nipošto nemojte odgovarati na telefonske pozive tokom vođenja ljubavi. Iznenađeni ste da to uopšte spominjemo, jer vam svakako ne bi palo na pamet da to učinite? U tom slučaju iznenadili biste se još više kad biste znali koliko ima onih koji to pravilo redovno krše. Jako je uvredljivo za partnera (partnerku) ukoliko se u takvom trenutku javite na telefon, plus, nepristojno je i prema osobi sa druge strane žice. Ako ste od onih koji refleksno dižu slušalicu čim zazvoni, ili ne mogu da se uzdrže da se ne jave na telefon, isključite ga kad vodite ljubav.

2. Nemojte se rugati izrazu lica svog partnera (partnerke) dok doživljavaju orgazam. Nekima će ovi izrazi lica biti smešni; neki pak misle da su ljudi najlepši u blaženstvu orgazma, kakav god da im je tad izraz lica, bez obzira na to da li su nasmešeni ili rasplakani ili šta već. Čak i ako vam izraz partnerovog (partnerkinog) lica u trenutku orgazma izgleda beskrajno smešno, suzdržite se od bockavih komentara, ili ćete toliko povrediti svog dragog (dragu) da ćete ostati bez njih. Za ovaj "greh" takođe će se sigurno naći oni koji pitaju "pa zar to treba reći?", ali postoji nemali broj onih koji ne misle da je to uopšte pogrešno učiniti, po principu "pa ne mislim ja pri tom ništa loše".

3. Ne robujte navikama. Mada je to jedan od najčešćih saveta o seksu koji možete pročitati bilo gde, i dalje je veliki broj parova koji praktikuju samo misionarsku pozu, a onda im seks, posle nekog vremena, postane monoton, pa potraže sebi drugog partnera - sa kojim će opet uraditi isto. Pravilo "ne robujte navikama" ni u kom slučaju ne znači da treba da radite nešto što vam ne prija, niti da morate isprobati svaku tehniku o kojoj bilo gde pročitate, niti da treba da smatrate nesposobnim i primitivnim partnera (partnerku) koji nešto ne žele da isprobaju - ali nemojte se bojati eksperimentisanja. Malo hrabrosti i povremeno isprobavanje nečeg novog biće sasvim dovoljni da vam nikada ne bude dosadno.


sta mislite o ovome i imate li sta dodati na listu....??
[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.