Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Erogene zone

on 14.12.07 3:14
Erogene zone
Ovan - Specijalist za poljupce
Ovnovi se neprekidno nalaze pod strujom visoke napetosti, pa traže strastveni seks sa snažno naglaženom borilačkom komponentom. Začudo, pripadnici ovog znaka doživljavaju najveće seksualno zadovoljstvo u odnosu "pomirbe", a koji slijedi nakon svađe s partnerom, odnosno partnericom. Naime, kad su tijelo i duh Ovnova napeti, izuzetno su osjetljivi na nesvakidašnje stimulacije. Njihove su erogene zone glava i uši. Snažno ih uzbuđuje nježno ljubakanje, ili lizanje usne školjke, a isto ih tako usrećuju nježni dodiri rukom tih dijelova tijela. Isto tako, lagana masaža potiljka, može Ovnove snažno uzbuditi. Osim toga, Ovnovi su specijalisti za poljupce. Duboki, snažni i zahtjevni poljupci mogu Ovnove toliko uzbuditi, da im nije potrabah dug, a još manje produžen seksualni odnos.

Bik - Sklon "francuskoj ljubavi"
Bikovi su vrlo osjećajni i ostavljaju sebi mnogo vremena za ljubavno uživanje. Brzina je za njih "ubojica strasti". Zbog toga oni traže od partnera, odnosno partnerice strpljivost i maznost. Na taj način, prije samog "finala", Bikovi, bez obzira na spol, pretvaraju čitavo svoje tijelo u erogenu zonu. Najlakše se i najbrže opuste ako im nježno masirate zatiljak i leđa. Osobitom se osjetljivošću odlukuju njihov nos i usne, tako da su skloni "francuskoj ljubavi" u kojoj postižu maksimalan užitak. Osim toga, čitav život vole masirati svoju Kožu mirisavim uljem što čini njihovu lijepu kožu još ljepšom. Njihova je vladarica Venera, pa ne pate od lažnog o sjećaja stida, niti se boje pokazivati svoje golo tijelo i uživati u ljepoti tijela voljene osobe. Kažu da im nije strano ništa ljudsko.

Blizanci - I u seksu vole pričati
U životu Blizanaca promjene igraju presudnu ulogu, čime je, barem djelomično, zadovoljena njihova neizmjerna znatiželja. Njima nije ništa strano. Ničega se ne stide
I sve žele iskušati. Najviše od svega mrze rutinu. Osjeti li takvu opasnost, Blizanac brzo traži utjehu u novoj vezi. Za pripadnike ovog znaka vrlo je važna ljubavna igra, ponekad čak i više od samog ljubavnog čina. Želite li opčiniti Blizanca, bez obzira na spol, mllujte nježno njegove specijalne erogene zone: prsa, gornji dio tijela i ruke. Nježno milovanje prepona, Blizanca će odvesti u sedmo nebo. Ako se svega zasitio (zasitila), pokušajte milovati prste, odnosno vrške prstiju. S obzirom da je Blizanac ovisnik o konverzaciji, on(a) u seksu treba riječi, pa sam odnos, ponekad, može biti vrlo nepristojan, ako takav čin uopće podnosi taj pridjev.

Rak -Što dulje - to bolje!
Rakovi su nedvojbeno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nježnosti. Tepanje, milovanje, cjelivanje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osjetljiva na svaki nježni dodir. Pri svemu je, međutim, od presudne važnosti - povjerenje! Što veza dulje traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. Umjesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s provjerenom partnericom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Najsnažnija erogena zona Rakova su bradavice. Dakle, ako je vaša ljubav rođena u znaku Raka, slobodno se poigrajte s njezinim (njegovim) bradavicama. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, Ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (ju) može dovesti do ekstaze. Inače, Rakovi su jako konzervativni i u seksu.

Lav -Malo voajerizma ne šteti
Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati želite li ih natjerati da počnu presti. Uporni i vješti u tom poslu, kao i rafinirani maseri (maserke), Lavovima snažno prirasli srcu,Naime, rođeni u ovom znaku, bez obzira na spol, tijekom ljubavnog čina zahtijevaju punu pažnju. Pri tome može ljubavna Ugra biti začinjena s primjesama voajerizma; pri čemu ne bi smjelo izostati divljenje ljepotama Lavice odnosno Lava. Malo mašte, korištenje zrcala l slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovest će do vrhunca sladostrašča. Inače, erogene zone Lavova smještene su s lijve i desne strane stupa kralježnice.Osobito osjetljivo mjesto pripadnika ovog znaka jest donja usna. Nju biste uvijek morali stimulirati. Budete li znali iskoristiti sve kvalitete ovog znaka, on(a) će se prikazati ljubavnikom, odnosno ljubavnicom, vrhunskih dometa.

Djevica - Higijena, a potom užitak
Djevice, bez obzira na spol, nikada ne gube glavu. One ne mogu oduprijeti najraftniranijim metodama zavođenja, samo, ako to požele. No, kad njen, odnosno njegov mozak kaže "da", tada strategijski planirajte ljubavni užitak i ostala zadovoljstva. Pred ljubavni čin, obvezno je tuširanje, jer je Djevicama čistoća, odnosno higijena na prvom mjestu. Tek kad su sigurne da se ne mogu "uprljati", odnosno zaraziti, Djevice se prepuštaju ljubavnim užicima. One vole da im partner(ica) masira laktove i stražnji dio koljena. Izuzetno su osjetljive i u predjelu pupka.Neke Djevice osobito cijene ako partner (ica) poklanja osobitu pažnju njihovom licu. Tiha glazba u pozadini ljubavne igre može snažno aktivirati njenu maštu, koja inače nije osobita .Zbog toga ne bi bilo loše kada biste prije samog ljubavnog čina zajednički pogledali neki erotski film, ili pak erotsku literaturu.

Vaga- Voli pasivnu ulogu
Želite li Vagu prenijeti u carstvo strasti, malo luksuza neće biti na odmet. Svilene presvlake kreveta, slična intimna odjeća, poticajni mirisi, malo pjenušca i sličnih stimulansa, stvorit će uvjete da se Vaga prepusti erotskim sanjarenjima i ne samo njima. Uz rečeno, Vage je najlakše stimulirati vizuelnim užicima. Partner(ica), dakle, može slobodno izvesti svojevrstan streptease, a ni zajedničko gledanje "mekanih" erotskih filmova, nije na odmet. Inače, Vagama je strana svaka agresivnost. Sklonije su da budu zavođene, a aktivna, odnosno vodeća uloga u ljubavnoj igri im baš ne odgovara., Njihova najosjetljivija erogena zona jest, područje bokova, križa, i bubrega. Nježno milovanje ovih mjesta, kao i isto takvi poljupci u trbuh i stidnu kost, mogu stvoriti čuda. Previše agresivnosti i duhovni nesklad, smrt su za vezu s Vagama.

Škorpion- Za ravnopravnost u krevetu
Bez obzira što Škorpioni instinktivno slute gdje se nalaze erogene zone voljene osobe, oni iz svoje ljubavne igre i svojih sklonosti često prave misterij. Žele, naime, da partner(ica) sam(a) otkrije što mu (joj) je najdraže i što ga (ju) najviše uzbuđuje. Partner(ica) bez mašte nema mnogo izgleda zadržati Škorpiona na duže vrijeme. Ona(j) tko se razumije u tajne ljubavnih igara, može se Škorpionom doživjeti nezaboravne užitke, Erogene zone Škorpiona su, u prvom redu stražnjica i analna regija. Qn(a) voli da bude diran(a) na tim mjestima, ali s mjerom i ukusom. Osobito je sklon(a) aktivnim partnericama, odnosno isto takvim partnerima, jer mu je ravnopravnost partnera u krevetu nužna pretpostavka za vrhunsko zadovoljstvo. Vole rafinirane predigre, a ponekad su skloni (sklone) mazohizmu, što i nije čudno kad se zna koliko su ljubav i bol bliski.

Strijelac-Ništa mu nije strano
Strijelce bije glas da su veliki avanturisti. Međutim, začudo mnogo pripadnika ovog znaka provodi noći ipak u vlastitom bračnom krevetu. Ponekad imaju osobite Želje. Pri izboru partnera, odnosno partnerice skloni su neobičnostima i egzotici, pa ih često traže (i) u inozemstvu. Partner(ica) Strijelca mora biti izrazito temperamentan (temperamentna). Svu svoju pažnju i energiju mora posvetiti njegovim, odnosno njezinim erogenim zonama. Nježno milovanje natkoljenice s njene unutarnje strane, pa sve do prepona, za Strijelca je, bez obzira na spol, najbolja priprema za ljubavni čin. Ponekad im je čak dovoljno samo milovanje, a da seks potom i nije više bitan. Kad su u najboljem raspoloženju, ništa im u seksu, nije strano, a oduševljavaju se najneoblčnijim položajima u sjedinjenju s voljenom osobom.

Jarac- Teško ga je probuditi
Ponekad Jarac pruži dojam kao da je iznad svake seksualne želje i iznad svake potrebe za opuštanjem. I doista, mnogi Jarci - muški i ženski - obuzeti su poslom i željom za uspjehom! zaboravljaju na tjelesne užitke. Da bi u njima probudili želju, vrlo je često potrebna velika strpljivost i upornost. Naime, vrijeme "paljenja" Jarca je najduže među znakovima Zodijaka. Poznajete li njegove, odnosno njezine erogene zone, radnja se može i brže odvijati, a put do željenog cilja je kraći. Dobro raspoloženje koje, barem u početku ni ne miriše na seks, može biti usmjereno upravo tom smjeru "nehotičnim" dodirivanjem koljena. Kad se odlučite za takav potez, morate biti na čistu da vas očekuje burna reakcija.Bilo pozitivna bilo negativna, i u jednom i u drugom slučaju znat ćete na čemu ste. A tada ćete znati što vam je činiti.

Vodenjak- Najmaštovitiji Venerin sljedbenik
Vi biste partnera, odnosno partnericu najradije lisicama zavezali za krevet, ili negdje drugdje, gdje vam najbolje odgovara. Sve ako i ne spadate među transeksualce, svakako se ubrajate među najmaštovitije sljedbenike boginje Venere. Imate osjećaj da je čitavo Vaše tijelo jedinstvena erogena zona. Možda, ipak, i za vas postoji poneka ljubavna tajna? Jeste li na primjer, molili partnera, odnosno partnericu da vam nježno miluje, ili da vam masira potkoljenice i (ili) listove na nozi? Obrazi su također vaša izuzetno osjetljiva zona. Partner(ica) bi trebao (trebala) poljupcima prekriti obraze, želi li iz vas izvući maksimum. A to se može činiti i kad je on(a) obučen, ako uvod u situaciju u kojoj, će odjeća biti samo smetnja.

Ribe- Kupaju se u moru osjećaja
Kad su zaljubljene, Ribe se kupaju u moru osjećaja. One sanjaju o nježnom romantičnom ljubavniku, odnosno o isto takvoj ljubavnici. Prolazne ljubavi i seks na brzinu, pripadnicima ovog znaka su strani. U takvim Se situacijama oni osjećaju kao riba na suhom, bez obzira što im one mogu probuditi maštu. Ribu odbija svaka grubost, svaka agresivnost, svaka neprofinjenost. Ona visoko cijeni nježnu, promišljenu i učinkovitu predigru, tijekom koje partneru, odnosno pratnerici, ne bi smjelo manjkati ideja. Ribe inače, radije čekaju i reagiraju na inicijativu, nego da vode igru. Istina, Ribina reakcija može nadmašiti po snazi i temperamentu sva vaša očekivanja, osobito ako nježno i pažljivo milujete njene, odnosno njegove noge. Nježna masaža stopala može vas uvjeriti da Ribe i nisu hladne, kako se to priča. Da bi bila sretna Riba zahtijeva mnogo pažnje i truda, i bogato nagrađuje.
Da cujemmmmmmmmmmmm;)))
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: Erogene zone

on 14.12.07 14:44
Vodenjak- Najmaštovitiji Venerin sljedbenik
Vi biste partnera, odnosno partnericu najradije lisicama zavezali za krevet, ili negdje drugdje, gdje vam najbolje odgovara. Sve ako i ne spadate među transeksualce, svakako se ubrajate među najmaštovitije sljedbenike boginje Venere. Imate osjećaj da je čitavo Vaše tijelo jedinstvena erogena zona. Možda, ipak, i za vas postoji poneka ljubavna tajna? Jeste li na primjer, molili partnera, odnosno partnericu da vam nježno miluje, ili da vam masira potkoljenice i (ili) listove na nozi? Obrazi su također vaša izuzetno osjetljiva zona. Partner(ica) bi trebao (trebala) poljupcima prekriti obraze, želi li iz vas izvući maksimum. A to se može činiti i kad je on(a) obučen, ako uvod u situaciju u kojoj, će odjeća biti samo smetnja.

slatko se nasmejah....Smile) lol!
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: Erogene zone

on 14.12.07 15:31
Rak -Što dulje - to bolje!
Rakovi su nedvojbeno najveći fanatici među znakovima Zodijaka, kad se radi o nježnosti. Tepanje, milovanje, cjelivanje je za Rakove vrhunac sladostrašća. Njihova koža je osjetljiva na svaki nježni dodir. Pri svemu je, međutim, od presudne važnosti - povjerenje! Što veza dulje traje, to je seks bolji. "Ljubav za jednu noć" za Rakove ne znači baš ništa. Umjesto "ljubavi u prolazu", Rak će radije zajednički provesti nekoliko sati s provjerenom partnericom, odnosno s isto takvim partnerom, u kadi s toplom vodom. Najsnažnija erogena zona Rakova su bradavice. Dakle, ako je vaša ljubav rođena u znaku Raka, slobodno se poigrajte s njezinim (njegovim) bradavicama. Isto tako, igre s jezikom prilikom poljupca, Ili trljanje jezikom po unutrašnjosti usne školjke, Rakovima nije strano- Naprotiv. To ga (ju) može dovesti do ekstaze. Inače, Rakovi su jako konzervativni i u seksu.
hehehe.ja konzervativna ko bi reko....mmmmmmmm
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: Erogene zone

on 14.12.07 16:13
Inače, Rakovi su jako konzervativni i u seksu.
hehehe.ja konzervativna ko bi reko....mmmmmmmm

trebali bi to proveriti:)))))))))) lol!
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: Erogene zone

on 14.12.07 18:17
doctorr67 je napisao/la:Inače, Rakovi su jako konzervativni i u seksu.
hehehe.ja konzervativna ko bi reko....mmmmmmmm

trebali bi to proveriti:)))))))))) lol!
Necemo proveravati,jer je tu bik u podznaku a on je pervezan...mmmmmmm
avatar
njushkalo_37
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1014
Location : daleko od tebe
Datum upisa : 04.11.2007

IGRE
IGRA-1:

UNIVERZALAN TEST

on 05.01.08 3:04
avatar
doctorr
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1017
Datum upisa : 30.12.2007

Re: Erogene zone

on 06.01.08 0:37
Gost
Gost

Re: Erogene zone

on 07.01.08 15:14
Lav -Malo voajerizma ne šteti
Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati želite li ih natjerati da počnu presti. Uporni i vješti u tom poslu, kao i rafinirani maseri (maserke), Lavovima snažno prirasli srcu,Naime, rođeni u ovom znaku, bez obzira na spol, tijekom ljubavnog čina zahtijevaju punu pažnju. Pri tome može ljubavna Ugra biti začinjena s primjesama voajerizma; pri čemu ne bi smjelo izostati divljenje ljepotama Lavice odnosno Lava. Malo mašte, korištenje zrcala l slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovest će do vrhunca sladostrašča. Inače, erogene zone Lavova smještene su s lijve i desne strane stupa kralježnice.Osobito osjetljivo mjesto pripadnika ovog znaka jest donja usna. Nju biste uvijek morali stimulirati. Budete li znali iskoristiti sve kvalitete ovog znaka, on(a) će se prikazati ljubavnikom, odnosno ljubavnicom, vrhunskih dometa.

istina Smile
Uz to dodaj : Kosa (griva); Ledja (dlaka); Dodir (pipni me ako smesh da vidish kako rezim)
lol!
avatar
Crna_ovca_chata
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1819
Location : Tor na Zlatiboru
Datum upisa : 26.11.2007
http://www.tor iza tjoska.co

Re: Erogene zone

on 07.01.08 17:14
sandra35 je napisao/la:Lav -Malo voajerizma ne šteti
Često se govori da Lavove treba češkati, maziti i milovati želite li ih natjerati da počnu presti. Uporni i vješti u tom poslu, kao i rafinirani maseri (maserke), Lavovima snažno prirasli srcu,Naime, rođeni u ovom znaku, bez obzira na spol, tijekom ljubavnog čina zahtijevaju punu pažnju. Pri tome može ljubavna Ugra biti začinjena s primjesama voajerizma; pri čemu ne bi smjelo izostati divljenje ljepotama Lavice odnosno Lava. Malo mašte, korištenje zrcala l slični trikovi, Lavove, da Lavice ne spominjemo, dovest će do vrhunca sladostrašča. Inače, erogene zone Lavova smještene su s lijve i desne strane stupa kralježnice.Osobito osjetljivo mjesto pripadnika ovog znaka jest donja usna. Nju biste uvijek morali stimulirati. Budete li znali iskoristiti sve kvalitete ovog znaka, on(a) će se prikazati ljubavnikom, odnosno ljubavnicom, vrhunskih dometa.

istina Smile
Uz to dodaj : Kosa (griva); Ledja (dlaka); Dodir (pipni me ako smesh da vidish kako rezim)
lol!


Rekao sam vec da obozavam lavicu. lol! lol! lol!
Gost
Gost

Re: Erogene zone

on 07.01.08 22:24
/me prede i mrljauche od zadovoljstva......
avatar
Crna_ovca_chata
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1819
Location : Tor na Zlatiboru
Datum upisa : 26.11.2007
http://www.tor iza tjoska.co

Re: Erogene zone

on 07.01.08 22:26
sandra35 je napisao/la:/me prede i mrljauche od zadovoljstva......


A gde je tu rezanje? scratch
avatar
Drugi_neko
Novajlija
Novajlija
Broj poruka : 51
Location : Serbia
Datum upisa : 05.12.2007

molba

on 11.01.08 23:06
Sandra 35 MOLIM t emenjaj AVATAR slikicu jer dok citam poruke ova zenska sto trepce u neonu zalude mi ocni nerv..jedva geldam sve mi bljesk anesto pred ocima nemogu da se usredsredim na temicu nadji molim te neki drugi avatar....


Hvala.....
avatar
Silvy
Junior
Junior
Broj poruka : 299
Godina : 42
Location : Bor
Datum upisa : 24.08.2007

Re: Erogene zone

on 11.01.08 23:15
Bik - Sklon "francuskoj ljubavi"
Bikovi su vrlo osjećajni i ostavljaju sebi mnogo vremena za ljubavno uživanje. Brzina je za njih "ubojica strasti". Zbog toga oni traže od partnera, odnosno partnerice strpljivost i maznost. Na taj način, prije samog "finala", Bikovi, bez obzira na spol, pretvaraju čitavo svoje tijelo u erogenu zonu. Najlakše se i najbrže opuste ako im nježno masirate zatiljak i leđa. Osobitom se osjetljivošću odlukuju njihov nos i usne, tako da su skloni "francuskoj ljubavi" u kojoj postižu maksimalan užitak. Osim toga, čitav život vole masirati svoju Kožu mirisavim uljem što čini njihovu lijepu kožu još ljepšom. Njihova je vladarica Venera, pa ne pate od lažnog o sjećaja stida, niti se boje pokazivati svoje golo tijelo i uživati u ljepoti tijela voljene osobe. Kažu da im nije strano ništa ljudsko.
*******************************
avatar
doctorr
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1017
Datum upisa : 30.12.2007

Re: Erogene zone

on 13.01.08 1:00
ipak...................mahom kod svih nas je slichan set-up, malo ima razlika.
Ko misli da nije tako zavarawa se:))
Gost
Gost

Re: Erogene zone

on 14.01.08 3:31
Drugi_neko je napisao/la:Sandra 35 MOLIM t emenjaj AVATAR slikicu jer dok citam poruke ova zenska sto trepce u neonu zalude mi ocni nerv..jedva geldam sve mi bljesk anesto pred ocima nemogu da se usredsredim na temicu nadji molim te neki drugi avatar....


Hvala.....

Hocu:))
Obecavam
avatar
K-6_Predator
Novajlija
Novajlija
Broj poruka : 93
Datum upisa : 22.10.2007

Re: Erogene zone

on 15.01.08 14:54
.


Zadnja promjena: K-6_Predator; 12.06.08 10:20; ukupno mijenjano 1 put.
Gost
Gost

Re: Erogene zone

on 16.01.08 9:34
K-6_Predator je napisao/la:Dupla sam skorpija sa dovoljno iskustva - i previse je ovo sto napisah - ostalo se podrazumeva

Sta se podrazumeva?

/me dupla plawusha - ne libi se troshiti rechi.
avatar
Moderato_Kantabille
Senior
Senior
Broj poruka : 774
Datum upisa : 04.01.2008

I OVO JE EROGENA ZONA

on 02.02.08 16:54
Ako želite da usrećite dragu žensku osobu, evo pravog poklona koji objedinjuje dve velike strasti žena - cipele i čokoladu: fabrika čokolade "Theobroma Cacao's" dizajnirala je prelepe moderne cipele od čokolade, koje su za čak 50 posto jeftinije od pravih - pošto par košta 45 funti.

Kako je preneo "Večernji list", cipele su napravljene od venecuelanske čokolade i sadrže 70 posto kakaoa, a deo su nove kolekcije "Erotique", koju će lansirati ova firma.

Osim što su čokoladne, cipele su napunjene bombonijerama od jagoda i šampanjca, te su na odredjenim mestima pozlaćene 22-karatnim jestivim zlatom.

Kolekcija "Erotique" će sadržavati 11 različitih predmeta koji uključuju repliku prave cipele. Svi će predmeti biti upakovani u zlatno-smedju kutijicu i umotani u ljubičastu Ćristian Dior svilu.
avatar
Storm_z
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1034
Godina : 48
Location : Olujna polja
Datum upisa : 31.08.2007

Re: Erogene zone

on 02.02.08 21:43
Pa ja vaga lol! Veccana nemoras bas sve da napises,lelee Embarassed
avatar
Namcor
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.08.2007

Re: Erogene zone

on 04.02.08 23:07
Vodenjak- Najmaštovitiji Venerin sljedbenik
Vi biste partnera, odnosno partnericu najradije lisicama zavezali ..... Razz lol!
Sponsored content

Re: Erogene zone

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.