Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 56
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Par lekcija o ZENAMA

on 08.12.07 12:52
Par lekcija o ZENAMA
Lepe zene su manje sklone poroku nego ruzne. Lepotica se zadovoljava divljenjem i obozavanjem svoje okoline, a ruzna trazi utociste u prvom ljubavniku koji je bude smatrao da nije ruzna.
Zena voli vise lepotu nego vrlinu, ali zena voli samo svoju lepotu. Tudja lepota joj izaziva zlu krv, kao tudj novac i nakit.

Zena ne ide za covekom koji je zaneo svojom lepotom ili svojom duhovitoscu, nego za covekom koji ima nesto sto ona narocito trazi. U najvise slucajeva zena trazi osecaj sigurnosti.

Zena je dobra samo kada voli, ali kad voli ona je visa od coveka. Kod zene je urodjeno da vara na malo i veliko, svesno i nesvesno, namerno a vrlo cesto i bez ikakve zle namere. Ima zena koje nikada ne lazu, ali nikad ne kazu celu istinu.

Zena voli coveka dok joj veruje. I onda kada ga ne voli, ona trazi da joj ipak veruje. Ne voli se braniti ni kada je kriva, i hoce da ima iluziju da je drzite za dobru i kada to nije. Kada je ne drzite za dobru, ona veruje da je vise ne drzite ni za lepu. A njoj nije dovoljno da izgleda lepa, nego hoce da bude jedino lepa. Kada zena treba da se pocne braniti, ona se ne brani, nego prestane da voli i pocne mrzeti.

Duboko je uvredjena kada je prave krivom, a nije kriva. A jos je vise uvredjena ako joj kazu da je kriva kada to odista jeste. Zena nema osecaja odgovornosti kao ni dete, ona se brani suzama, a ne razumevanjem. Ali kada moli za oprastanje, to ne znaci da priznaje krivicu nego izbegava grube scene...

Ako hocete da vas zena voli, treba joj dati prilike da vas sto puta slaze, I da uvek izgleda kao da to ne vidite. Zena je toliko gipka i prilagodiva, da posle dva susreta sa nekim covekom, tacno zna kakvu on zenu voli. I vec od tog momenta ona prestaje da bude onakva kakva jeste, i kakva ce za sebe i dalje ostati, a sebi daje one odlike po kojima misli da ce se najvise dopasti.

Nista ne upropasti ljubav koliko covekova preterana dobrota. Da vas zena voli zenski, morate sa njom postupati muski. Treba biti tiranin ali dobar. Zena vas najvise voli kada ima ona da prasta vama, a ne vi njoj.

Zena ima vise neznosti, a covek vise dobrote. Zena je velikodusna, a covek plemenit. Zena oprasta ali ne zaboravlja, a covek zaboravi i kada ne oprosti.

U pogledu karaktera postoje tri vrste zena: supruga, robinja i odmetnik. Ako nije supruga svog muza, ona je uvek supruga nekog drugog coveka, i ovog ce coveka traziti dokle ga ne nadje a cesto ostace mu verna i casna,iI kada nije njegova zena.
Zene bez sopstvene volje i personalnosti, to je zena stvorena robinja, ona je senka jednog ili drugog coveka ili cak obojice ujedno, uvek mucenica i uvek zrtva.
A zena odmetnit, to je egoista koja ne voli nokaga, niti je iko voli.

Ne ocekujte nikakvo dobro od zenine paameti, nego samo od njenog srca. Pamet coveka racunamo po onom sto kaze, a pamet zene po onome sto ne kaze. . . .
avatar
Crna_ovca_chata
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1819
Location : Tor na Zlatiboru
Datum upisa : 26.11.2007
http://www.tor iza tjoska.co

Re: Par lekcija o ZENAMA

on 09.12.07 23:28
Ne ocekujte nista dobro od zena uopste a ne samo od zenine pameti.
avatar
robija60
Junior
Junior
Broj poruka : 257
Location : bar
Datum upisa : 25.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: Par lekcija o ZENAMA

on 10.12.07 0:15
Ne ocekujte nista dobro od zena uopste a ne samo od zenine pameti.

ZAR i ti ...............
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: Par lekcija o ZENAMA

on 10.12.07 0:38
ej!............."sve je dobro kad se dobro svrsi"Smile)))))))))))
avatar
Moderato_Kantabille
Senior
Senior
Broj poruka : 774
Datum upisa : 04.01.2008

Re: Par lekcija o ZENAMA

on 12.01.08 20:29
Ne ocekujte nikakvo dobro od zenine paameti, nego samo od njenog srca.

TACNO?
Sponsored content

Re: Par lekcija o ZENAMA

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne možeš odgovarati na postove.