Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 12:35
99 stvari koje možete da radite sa...
...Golim Muskarcem....
Od njegovog temena do grudne kosti, njegova glava i vrat su prepuni lako dostupnih erogenih zona

1 Grickajte gornju usnu vašeg dragog dok se ljubite i govorite „Mmm...“ To je onaj slatki bol!

2 Vežite mu povez preko očiju, sipajte med na vaše omiljene delove tela i usmerite njegov jezik u pravom smeru radi obostranog užitka.

3 Sisajte njegovu donju usnu. To muškarca oraspoloži svaki put.

4 Kanal između njegovih usana i nosa je osetljiv i veoma nežan - malo dodirivanja jezikom u ovom delu će mu pokazati da vi igrate van pravila.

5 Gurnite jezik ispod vaše gornje usne i osetite deo tanke kože između usne i nepca. Taj deo je jako osetljiv na dodir, zato stavite svoj jezik na tu zonu u njegovim ustima.

6 Dajte mu vruće-hladan poljubac. Uzmite kocku leda i onda sisajte njegov jezik kao da je penis. Zatim popijte vruć čaj od nane i ponovite „pokret“ .

7 Stavite vrh svog jezika na njegovo gornje nepce, to golica tako da mu se koža naježi.

8 Koža na usnama je veoma tanka, zato su nervi ispod jako osetljivi. Polako pređite svojim bradavicama oko njegovih usana - ali mu ne dozvolite da vas „lizne“ .

9 Prelazite preko ivica njegovog lica perjem. Zvuči nevino - dok to ne radite iznova, i iznova, i iznova...

10 Eskimi trljanje noseva nazivaju „deljenje daha“. To je tako intimno, a i blizina vašeg mirisa ga može uzbuditi.

11 Uradite svom dragom tretman lica. Koristite tople i hladne peškire, kreme i masirajte nežno od brade do čela. To deluje odlično na muškarce. Razmišljaće još dugo posle...

12 Možda zvuči čudno, ali dok se mazite u spavaćoj sobi, uhvatite njegovu glavu i pritisnite njegove obraze uz svoje grudi. Za muškaraca, je to ekstra bonus.

13 Poljupci na njegovim jagodicama su nežni i bliski - i to stvara kontrast onim „bezobraznijim“ stvarima. Zato, ako želite da malo produžite užitak, ovim ga sprečite da izgubi kontrolu.

14 Nežno dodirivanje ivice rasta kose stimuliše ćelije kose i izaziva zadivljujuću reakciju.

15 Dok je on u kadi, izmasirajte ga po glavi i vratu. Ovaj deo se retko stimuliše i zato će poslati drhtajuće signale uzduž njegove kičme.

16 Izuzetno je nadražujuće kada mu dirate kosu malo grubljim pokretima. Ta kombinacija bola i užitka šalje elektricitet svuda po telu.

17 Zatvorite oči i nežno vrhovima prstiju trljajte trepavice, napred i nazad. Probajte to jedno na drugom i uzbudićete se oboje.

18 Iza njegove ušne školjke se nalazi tajna „nežna tačka“ . Ližite je i ljubite. Verujte, on će se istopiti.

19 Prema tantričkom učenju, što su veće njegove ušne školjke, veća je njegova erotska energija. Sisajte jednu od njih dok izdišete vazduh kroz nos u njegovo uvo.

20 Neka sedne potpuno nag i naterajte da zažmuri da biste mogli da ga ljubite od nosa preko očiju. Ova senzacija u kombinaciji sa vašom slikom u njegovoj glavi će stvoriti „haos“.

21 Stimulisanje njegove ušne školjke nadražuje dva čula u isto vreme: dodir i zvuk. Za dobar užitak, probajte da ga nežno ližete i duvate u ovom delu, ispuštajući „zvukove“.

22 „Treće oko“ između njegovih obrva tradicija povezuje sa ženskom energijom - nežni poljupci će probuditi potpuno novu stranu njegove seksualnosti.

23 Prema tradiciji, energija se akumulira u njegovim slepoočnicama. Stimulišite ih da biste je oslobodili i spemite se za „ ludu vožnju“ - a vi držite volan!

24 Sisajte kocku leda i nežno pritisnite svoje hladne usne na njegove zatvorene oči. To će izazvati razne reakcije, ali se nikako neće ohladiti...

25 Postoje senzualne linije koje kreću iza uveta, a završavaju se kod grudne kosti. Po tim linijama nežno povucite jezikom.

26 Još jedan odličan trik, nežno masirajte deo ispod njegovih obrva.

27 Znate onaj deo ispod njegove brade, iznad Adamove jabučice? Polako ga golicajte i dirajte, i vaš muškarac će podrhtavati.

28 Deo na grudima gde dlačice prestaju da rastu je jako osetljiv. Ljubite ga u tom delu kao da mu ljubite usne.

29 Tajne dobre masaže ramena su neprekidni, kontinuirani pokreti. U toku masaže, skinite se i obuhvatite njegovu zadnjicu svojim nogama - tako da vaš klitoris dodiruje njegovu pozadinu.

30 Animirajte ga nežnim udarcima, a za uzvrat će on zadovoljiti vas. Sklopite dlan u obliku šolje i lupkajte ga preko ramena, praveći „klip, klop“ zvuk.

31 Izmasirajte nežnim, ali „štipkajućim“ dodirima strane njegovog torzoa...

32 ...i nastavite masažu preko njegovih leđa. Ovi potezi podstiču cirkulaciju.

33 Jezikom kružite oko njegovih bradavica. Samo ne zaboravite da ga malo stegnete, užitak je veći.

34 Postoje različiti vibratori: oni sa nežnim vrhom, zakrivljeni, od specijalnih materijala, a i oni sa dodacima da možete da ga koristite oboje. Izvolite, eksperimentišite!

35 Uhvatite svojim usnama njegovu bradavicu i zatim nežno prelazite preko nje svojim jezikom gore-dole.

36 Čak i obično maženje može delovati uzbuđujuće. Svojim golim grudima se privijte uz njegove.

37 Sredina njegovih leđa je deo koji on ne može sam da dohvati, zato taj deo prosto vapi za dodirima - stvorićete intimnost.

38 Prođite električnim masažerom preko obe strane njegove kičme. To smanjuje napetost u vratu - i šalje vibracije pravo u njegove bokserice.

39 Trljajte telo svog partnera trepavicama. Ovaj nežni „poljubac leptira“ će izazvati trzaje duž njegove kičme.

40 Možda zvuči neobično, ali pređite svojim prstima od njegovih dlanova ka ramenima. To će animirati tačno onaj deo na koji treba...

41 Pritisnite prstima početak njegove kičme. To će fokusirati njegovu energiju na zadovoljstvo koje oseća jer skreće pažnju na donji deo njegovog tela, gde se nalaze svi veći seksualni nervi.

42 Nadlaktica možda ne zvuči kao najsenzualniji deo, ali taj deo tela je vrlo osetljiv. Posle tuširanja, iznenađujuće dobro reaguje na golicanje i dodirivanje.

43 Delovi koji su inače prekriveni dlačicama postaju superosetljivi kada se one uklone, zato obrijajte neki deo njegovog tela.

44 Dok sedite i opuštate se uz TV, svojim noktima ga nežno češkajte po ruci. U početku će golicati, a zatim će trzaji proći uzduž ruke, a onda ramena i vrata.

45 Deo gde je opipljiv puls na podlaktici je odlično mesto za dodire, ili bolje za poljupce i dodire jezikom.

46 Uzmite njegov palac i počnite da ga sisate. Još više će ga uzbuditi ako se palac nalazi bliže vašim gornjim nepcima.

47 Jednostavno ga držite za ruku. Osetiće se posebno.

48 Deo od lakta do šake po senzibilitetu odgovara njegovom penisu. Dodiri u tom delu deluju kao ključ za tajna vrata do njegovih genitalija. Preporučuje se osamnaest pokreta prstima, a zatim osamnaest jezikom.

49 Koža na njegovom pupku je jako tanka i zato je izuzetno osetljiva. Napunite njegov pupak ohlađenim šampanjcem, a zatim ga vašim toplim jezikom popijte, i tako stvorite kontrast.

50 Omekšajte svoje ruke lubrikantom i masirajte gornju stranu njegove šake palcem, a dlan ostalim prstima. Zatim uzmite svaki prst i nežno ga povucite dok vam ruka sama ne sklizne.

51 Popnite se na njega i grickajte kožu uzduž njegovog kuka. To će ga uzbuditi.

52 Kao poziv na akciju, stegnite ga čvrsto oko grudi. Stvorićete osećanje bliskosti koje je bitno za uzajamni užitak.

53 Između dva prsta uhvatite malo kože sa stomaka i stežite je i trljajte. To će potisnuti krv na površinu i uvećati senzualnost.

54 Kleknite na kolena i spustite se na ruke, pa ga tako opkoračite, spustite glavu ljubeći mu deo od pubične kosti do sredine stomaka. Ne zaboravite da svojim bradavicama dodirujete njegovo telo.

55 Dok je u vama, golicajte njegova rebra, i on će se zbog toga pomerati, što će dodati novu energiju celom užitku.

56 Koža odmah iznad struka je deo koji se vrlo lako nadraži. Poljupcima ćete mu najaviti zabavu koja ga očekuje „ispod kaiša“ .

57 Istopite čokoladu i neka vas on hrani svojim prstima. Tako mu pokažite šta sve umete da radite!

58 Na vrhu njegove butine se nalazi jedan izuzetno senzualan deo - tačno gde se butina spaja sa torzoom. Držite sa dva prsta taj deo dva minuta. Zatim to ponavljajte. Često.

59 Spustite svoje tople dlanove na donji deo njegovog stomaka i nežno ih pomerajte napred - nazad,tako ćete poslati signale u oba regiona.

60 Postoji tačka na njegovom telu između pupka i pubične kosti koja je izuzetno važna - i veoma senzualna. Masirajte taj deo kružnim pokretima i on će podivljati.

61 Kada se igrate sa svojim dragim, okrenite se licem-u-lice. Tada stavite dlanove na penis, deo koji inače i sam dodiruje. Tako će donji deo dobiti veliku pažnju.

62 Ligamenti između njegovih nogu i genitalija mogu brzo da se zagreju, zato mu raširite noge i pređite preko njih jezikom, koji ste rashladili kockicom leda.

63 Muškarci kažu da nema ništa bolje nego kada je devojka „odozgo“ i pokreće se, a tako pomera i pubičnu kost muškarca.

64 Tanka kožica na vrhu penisa odlično reaguje na golicanje jezikom.

65 Vrh penisa ima skoro isti broj nervnih završetaka kao i klitoris, i isto toliko je osetljiv. Pomerajte njegov penis u smeru kazaljke na satu za uzajamno uživanje.

66 Pre oralnog seksa, grickajte kožu i vene u blizini njegovog „ponosa“.

67 Tražite mu da vas lupka po zadnjici... svojim penisom. Muškarci često lupkaju svoj penis dlanom da bi povećali protok krvi kada žele da postignu erekciju, i to brzo.

68 Kada ste „odozgo“, umesto da se pomerate gore-dole, klizite napred-nazad. Ovako će vaš klitoris i njegov penis imati veće šanse da stignu do vrhunca zajedno.

69 Ovaj broj govori sam za sebe dovoljno...

70 Posle seksa, kada je preosetljiv na dodire na očiglednim mestima, nežno uštinite kožu njegovih testisa i lagano je vrtite između prstiju. To je najlakši način da ga ponovo oživite.

71 Jednim kontinuiranim pokretom koji bi trebalo da traje oko pola minuta, pređite jezikom od dela koji se nalazi odmah iza testisa direktno linijom koja ide preko njihove sredine i do vrha penisa.

72 Deo gde se penis spaja sa karlicom je jako osetljiv. Napravite krug od palca i kažiprsta, i nežno stisnite koren penisa da biste produžili seks, ili pomerajte ruku gore-dole da biste ubrzali vrhunac.

73 U toku oralnog seksa, masirajte deo ispod njegovih testisa.

74 Pre nego što stignete do oralnog seksa, ližite, ljubite i nežno grickajte unutrašnju stranu njegovih butina. Jedva će čekati da užitak počne, ali će mu se svideti to što vi držite konce cele igre.

75 Muškarci vole kada im jezikom dodirujete ivicu vrha penisa.

76 Kada ležite sa isprepletanim nogama, „očešite“ se o njegovu butinu - taj dodir vaše meke kože će ga izludeti.

77 Pravite pokrete jezikom na zadnjem delu njegovog kolena. Senzori koji se tu nalaze dovešće ga do užitka.

78 Muškarcima se sviđa kada im uhvatite zadnjicu tako jako da mogu da osete vaše nokte. To je ono što razlikuje devojke od žena.

79 Predeo oko njegovog analnog otvora je pun nervnih završetaka i nežan dodir će ih aktivirati.

80 Pošaljite krv u pravcu njegovog penisa dugim povlačenjem ruku po nogama. Počnite od članaka, i povucite skroz do vrha.

81 Masirajte palcem deo iznad njegovih genitalija i to kružnim pokretima.

82 Nežno povucite njegove pubične dlačice. Ovo će delovati izuzetno uzbudljivo, naročito pre oralnog seksa.

83 Završite masažu stiskajući njegovu zadnjicu. Svi nervi od struka na dole će mu se aktivirati.

84 Nežnom delu između zadnjice i testisa prija masaža. Menjajte pritisak i koristite kružne pokrete da biste da goveli do snažnog orgazma.

85 Nervi ispod zadnjice su povezani sa mišićima koji kontrolišu orgazam. Polako prelazite noktima u tom delu.

86 U tački ispod kosti repa je sakrivena erogena zona. Kružite svojim rukama nežno dodirujući tu tačku.

87 Kada vodite ljubav „otpozadi“, trudite se da vaša zadnjica dodiruje njegove testise, jer to deluje izuzetno stimulativno.

88 Masirajte čvrstim kružnim pokretima deo od članka da kolena, kako biste smanjili napetost i pokrenuli njegov libido.

89 Pređite vrhom palca preko sredine njegovih genitalija, i tako ćete mu pomoći da balansira energiju pre seksa.

90 Seks je direktno povezan sa tačkom koja se nalazi na unutrašnjoj strani stopala, oko pola centimetra ispod članka. Postavite vrh prsta na to mesto...

91 ...a da biste stimulisali njegove testise, tačka je ista samo sa spoljne strane stopala.

92 Pređite jezikom ili vlažnim prstom između njegovih nožnih prstiju i poslaćete signale pravo do njegovih genitalija.

93 Masirajte njegovu petu kružnim pokretima, uhvatite taj deo između palca i kažiprsta.

94 Svojim palčevima povucite preko njegovih nogu - na onom mestu gde bi stajala linija da nosi ženske čarape. To je najosetljiviji deo noge.

95 Uhvatite njegove nožne prste i sisajte ih isto kao što sisate... druge stvari.

96 Da biste ga opustili pred seks, čvrsto prelazite svojim prstima od unutrašnjeg ka spoljašnjem, kao i oko njegovih članaka.

97 Pokvasite njegove nožne prste ili ih namažite lubrikantom i neka nežno dodiruje vaš klitoris. Sedite okrenuti jedan ka drugom, to je najidealnija pozicija za uživanje.

98 Ako ga bilo kakav pokret oko stopala golica, probajte sa nešto grubljim dodirima počevši od pete koja je najmanje osetljiv.

99 Najbolji način da zadovoljite njegove erogene zone je - masaža njegovog celog tela vašim telom. Namažite se aromatičnim uljem dok on leži licem nadole. Lezite na njegova leđa i onda se pomerajte i uvijajte. Zatim ga okrenite i nastavite akciju licem-u-lice. ...
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 15:57
mislim vecanna da je ovo presudilo:)
97 Pokvasite njegove nožne prste ili ih namažite lubrikantom i neka nežno dodiruje vaš klitoris. Sedite okrenuti jedan ka drugom, to je najidealnija pozicija za uživanje.
95 Uhvatite njegove nožne prste i sisajte ih isto kao što sisate... druge stvari.
avatar
taraba
Junior
Junior
Broj poruka : 248
Location : IT
Datum upisa : 06.10.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 17:29
Hmm..
Prvo opere noge nadam se lol!
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 17:43
doctorr67 je napisao/la:mislim vecanna da je ovo presudilo:)
97 Pokvasite njegove nožne prste ili ih namažite lubrikantom i neka nežno dodiruje vaš klitoris. Sedite okrenuti jedan ka drugom, to je najidealnija pozicija za uživanje.
95 Uhvatite njegove nožne prste i sisajte ih isto kao što sisate... druge stvari.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
avatar
robija60
Junior
Junior
Broj poruka : 257
Location : bar
Datum upisa : 25.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 18:23
............... pre svega toga ...............

NEZNO GA DRZITE ZA RUKU I MAZITE NJEGOV DLAN............

A NA KRAJU UBWE PA NAVALITE NA NJEGA STA CEKATE VISE NE MZOE COVEK VISE IZDRZATI ................
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 08.12.07 22:24
vecanna vecanna hmmm:)))) Ako mislis isto sto i ja onda si mlogo
bezobraZNA:)))) affraid king
avatar
JayDee
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 9
Godina : 28
Location : Srbobran
Datum upisa : 22.12.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 26.12.07 19:44
veccana44 palis se kao fitja na guranje lol!
Shalim se naravno ! Wink
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 26.12.07 20:21
JayDee je napisao/la:veccana44 palis se kao fitja na guranje lol!
Shalim se naravno ! Wink
Uciteljici cu te kazati,vidi gde se on zavuko , prico o sexu,bruko jos si malen,sacekaj da porastes stici ces sve,nista ti nece promaci.
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 26.12.07 20:23
doctorr67 je napisao/la:vecanna vecanna hmmm:)))) Ako mislis isto sto i ja onda si mlogo
bezobraZNA:)))) affraid king
E doco doco,pas koji laje kazu u moje krajeve,ne ujeda;))))
avatar
Crna_ovca_chata
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1819
Location : Tor na Zlatiboru
Datum upisa : 26.11.2007
http://www.tor iza tjoska.co

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 26.12.07 22:00
Znachi ti vecco ne ujedash. lol!
avatar
JayDee
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 9
Godina : 28
Location : Srbobran
Datum upisa : 22.12.2007

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

on 27.12.07 17:06
veccana44 ako ces me kazati uciteljii sexa, samo napred ! lol!
A ti mislish da sam ja mali za sex ? cccc.... Zashto swi odrasli
misle da smo mi mali za to ? :\ Ko da cemo posle sexa otici na intezivnu negu....
Sponsored content

Re: 99 stvari koje možete da radite sa...

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.