Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

SA KOG DRVETA SI PAO

on 24.08.07 9:25
Sa kog drveta ste pali? Pronadjite svoj rodjendan i svoje drvo. Ovo je prilicno zanimljivo i prilicno tacno. Potice od starog verovanja u keltskoj mitologiji...svejedno simpaticno je...

Jan 01 - Jan 11 - Jelka
Jan 12 - Jan 24 - Brest
Jan 25 - Feb 03 - Platan
Feb 04 - Feb 08 - Topola
Feb 09 - Feb 18 - Smreka
Feb 19 - Feb 28 - Bor
Mar 01 - Mar 10 – Zalosna vrba
Mar 11 - Mar 20 - Limun
Mar 21 - Hrast
Mar 22 - Mar 31 - Lesnik
Apr 01 - Apr 10 - Musmula
Apr 11 - Apr 20 - Javor
Apr 21 - Apr 30 - Orah
May 01 - May 14 - Topola
May 15 - May 24 - Kesten
May 25 - Jun 03 - Jasen
Jun 04 - Jun 13 - Zbun
Jun 14 - Jun 23 - Smokva
Jun 24 - Breza
Jun 25 - Jul 04 - Jabuka Jul 05 - Jul 14 - Jelka
Jul 15 - Jul 25 - Brest
Jul 26 - Aug 04 - Platan
Aug 05 - Aug 13 - Topola
Aug 14 - Aug 23 - Smreka
Aug 24 - Sep 02 - Bor
Sep 03 - Sep 12 – Zalosna vrba
Sep 13 - Sep 22 - Limun
Sep 23 - Maslina
Sep 24 - Oct 03 - Lesnik
Oct 04 - Oct 13 - Musmula
Oct 14 - Oct 23 - Javor
Oct 24 - Nov 11 - Orah
Nov 12 - Nov 21 - Kesten
Nov 22 - Dec 01 - Jasen
Dec 02 - Dec 11 - Zbun
Dec 12 - Dec 21 - Smokva
Dec 22 - Bukva
Dec 23 - Dec 31 - Jabuka

Jabuka (Ljubav) – obicno vitki, harizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.

Jasen (Ambicija) – neobicno atraktivni, raduju se zivotu, impulsivni, pozeljni, ne mare za kritiku, ambiciozni, inteligentni, talentovani, vole da se igraju sa sudbinom, mogu biti egoisti, sehr pouzdani, verni ljubavnici, ponekad im mozak vlada nad srcem, ali veze shvataju vrlo ozbiljno.

Bukva (Kreativnost) – imaju izrazeno dobar ukus, zabrinuti oko svog izgleda, materijalisti, dobro organizuju zivot i karijeru, ekonomicni, dobre vodje, ne preduzimaju nepotrebne rizike, vispreni, velicanstveni zivotni partneri, veoma vode racuna da ostanu fit (dijete, sport, itd.)

Breza (Inspiracija) – raduju se zivotu, atratktivni, elegantni, ljubazni, zadovoljni, ne vole nista sto je preterano, ne podnose vulgarnost, vole zivot u prirodi i miru, nisu preterano strastveni, prilicno uobrazeni, nedovoljno ambiciozni, umeju da naprave mirnu, zadovoljnu atmosferu.

Smreka (Sigurnost) – obicno jako lepi, umeju da se udese, vole luksuz, dobrog zdravlja, absolutno nisu stidljivi, pokazuju tendenciju da gledaju na druge sa visine, samouvereni , odlucni, nestrpljivi, vole da uticu na druge, mnogo talenata, zdravo optimisticni, cekaju pravu ljubav, sposobni da donose brze odluke.

Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu, zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalazenju partnera.

Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

Brest (Plemenitnost) – prijatne figure, odeveni sa ukusom, kazu glasno sta im ne odgovara, naginju tome da ne oprastaju tudje greske, veseli, vole da vode, ali ne i da nekome pripadaju, verni i iskreni partneri, vole da donose odluke za druge, plemeniti, sirokogrudi, veliki smisao za humor, prakticni.

Smokva (Osecajnost) – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.

Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.

Lesnik (Izuzetnost) – sarmantni, skromni, puni razumevanja, znaju da ostave utisak, aktivni borci za socijanu pravdu, omiljeni, osecajni, komplikovani ljubavnici, iskreni, tolerantni partneri, poseduju pravu predstavu o pravicnosti.

Zbun (dobar ukus) – hladna lepota, brinu se o svom izgledu i kondiciji, dobar ukus, nisu egoisti, cine sebi zivot sto moguce prijatnijim, vode disciplinovan zivot, od partnera traze priznanje i prijateljstvo, sanjaju o neobicnim ljubavnicima, retko su zadovoljni svojim osecajima, ne veruju skoro nikome, uvek su nesigurni u svoje sopstvene odluke, veoma savesni.

Limun (Sumnja) – ono sto zivot donosi prihvataju sa mukom, mrze svadju, stres i posao, ne vole dosadu i udobnost, blagi su i popustljivi, zrtvuju se za prijatlje, poseduju mnogo talenta, ali nisu dovoljno ambiciozni da ih poboljsaju, stalno jadikuju i kritikuju, veoma ljubomorni ali verni.

Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.

Hrast (Hrabrost) – robusne prirode, jaki, nezavisni, nepopustljivi, osecajni, ne vole nikakve promene, nogama uvek na zemlji, drze se cinjenica, jednostavno ne razmisljaju vec deluju.

Masllina (Mudrost) – vole sunce, toplotu u lepa osecanja, razumni, puni razumevanja, izbegavaju agresivnost i nasilje, tolerantni, veseli, mirni, izrazen osecaj za pravdu, osetljivi, uobrazeni, nisu ljubomorni, vole da citaju, i da su u drustvu obrazovanih ljudi.

Bor (Izuzetnost) – vole prijatno drustvo, veoma izdrzljivi, znaju kako da ucine zivot prijatnim, veoma aktivni, prirodni, dobri pratioci, brzo se zaljubljuju, ali isto tako brzo gube interesovanje, brzo odustaju, mnogo menjaju dok ne nadju idealnog partnera kome veruju, pouzdani i prakticni.

Topola (Nesigurnost) – deluju veoma dekorativno, nisu dovoljno sigurni u sebe, razumni samo kada je neophodno, potrebna im je podrska i prijatno okruzenje da bi se opustili i otvorili, vrlo probirljivi, cesto sami, jako nesigurni, umetnicke prirode, dobri organizatori, naginju filozofiranju, pouzdani u svakoj situaciji, veze shvataju ozbiljno.

Musmula (Culnost) – sarmantni, veseli, daju sve od sebe a pri tome nisu egoisti, vole da budu zapazeni, vole zivot, kretanje, nemir, cak i krize, istovremeno zavisni i nezavisni, dobrog ukusa, umetnici, strastveni, naglasenih osecanja, dobri pratioci, ne predaju se.

Orah (Strast) – nezavisni, cudni i puni kontradiktornosti, cesto egoisticni, agresivni, velikodusni, obrazovani, neocekivano reaguju, spontani, neograniceno slavoljublje i ambicija, nisu fleksibilni, teski i cudni partneri, drugi ih retko vole, ali im se cesto cude, dobri stratezi, veoma ljubomorni i strastveni, ne prave nikakve kompromise.

Zalosna vrba (Melanholicnost) – divni, ali puni melanholije, atraktivni, veoma duhovni, vole sve sto je lepo i ukusno, vole da putuju, sanjari, neumorni, komplikovani, iskreni, moze da se utice na njih, ali je sa njima tesko ziveti, pozeljni, dobra intuicija, pate zbog ljubavi, ali ponekad pronadju partnera koji im daje oslonac.
_________________
avatar
komunikativna
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1009
Godina : 45
Location : ispred PC-ea -:))
Datum upisa : 26.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 26.08.07 20:46
uf, ja jos visim na drvetu,

dok vrag ne dodje po mene,a kada dodje,bice nas onda dvoje,ali on i dalje ostaje vrag rendeer
avatar
Lorelei
Novajlija
Novajlija
Broj poruka : 51
Godina : 53
Location : Balkan
Datum upisa : 27.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 29.08.07 15:43
SMREKA!!!!
I milo mi je sto sam pala bas sa tog drveta!!! bounce bounce bounce bounce
Gost
Gost

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 30.08.07 13:19
Ne verujem da sam pao s drveta - mene je donela roda
avatar
NANDO
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 24
Datum upisa : 03.09.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 05.09.07 1:20
PA POSTO SAM RODJEN 6 APRILA 1981 GODINE ZNACI DA SAM PAO SA MUSMULE STO SE TICE DRVETA A OVAKO KO DA SAM PAO SA MARSA
avatar
Mitja1
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 34
Godina : 53
Location : Zrenjanin
Datum upisa : 02.09.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 06.09.07 12:24
bor?
ako ti tako kazhesh da ti verujem na rech
lepo tamo pishe da puno menjam.molim lepo,dame izvolte
to mi je u drvoskopu
lol!
avatar
Namcor
Pocetnik
Pocetnik
Broj poruka : 36
Datum upisa : 23.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 06.09.07 19:39
Platan (Vernost)
jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.

pa sad...mozda bas sve i nije tacno al nesto su i pogodili lol!
avatar
Tricky
Junior
Junior
Broj poruka : 449
Godina : 45
Datum upisa : 09.09.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 09.09.07 17:22
BREST - Ma ja sam josh uvek na drvetu ko zna dal cu pasti ikad.sigurnije je gore nego dole. Very Happy
avatar
vip-tetka
Veliki ovisnik o forumima
Veliki ovisnik o forumima
Broj poruka : 1196
Godina : 51
Location : HR-Split
Datum upisa : 20.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 09.09.07 17:24
hm ja sa Jabuke
panta
Gost

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 11.09.07 13:18
bounce
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 24.10.07 13:22
Kesten... puuuu pa ovo skoro da i nema veze samnom Smile))) Razz
avatar
taraba
Junior
Junior
Broj poruka : 248
Location : IT
Datum upisa : 06.10.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 24.10.07 14:44
"Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani."


Wauuuuu Smile) da ne znam samu sebe pa jos i da poverujem Laughing
avatar
panta
Novajlija
Novajlija
Broj poruka : 51
Datum upisa : 24.10.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 27.10.07 23:20
Smile Jednom napisah, sa LIMUNA, ali i da mi se sve neshto chini da sam vishe puta sa njega padala.
A sada sam sve vishe ubedjena, da je ipak ta biljna vrsta, to drvo izumrlo, jer ovakav "budalasti primerak", bar slichan, ne sretoh.confused flower
avatar
determinanta
Senior
Senior
Broj poruka : 701
Godina : 59
Location : na jednoj od Nebula
Datum upisa : 01.09.2007
http://www.tagged.com/determinanta

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 07.11.07 9:00
Tricky je napisao/la:BREST - Ma ja sam josh uvek na drvetu ko zna dal cu pasti ikad.sigurnije je gore nego dole. Very Happy
Baci pogled ulevo, ja sam na susednoj grani, tu bre i Sleep
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 18.11.07 13:58
Ja lol!
Jabuka (Ljubav) – obicno vitki, harizmaticni, dopadljivi i atraktivni, prijatne spoljasnosti, rado flertuju, avanturisti, culni, uvek zaljubljeni, hoce da vole i da budu voljeni, verni, nezni, veoma sirokogrudi, talenti za nauku, zive za danas, heute, bezbrizni filozofi sa snagom dobrog izlaganja.
avatar
slatkicass
Senior
Senior
Broj poruka : 872
Datum upisa : 24.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 18.11.07 18:53
Brest (Plemenitnost) - ima istrine bogami....da bas je sve tacno sem onog prvog dela ali opet zavisi kako ko gleda na spoljasnost. Nekome i prija da me gleda bucku. Smile)))) Ja sebe obozavam..bas ovakvu kakva sam.Smile) bounce
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 26.11.07 23:27
Platan (Vernost) – jaki, misicavi, odgovorni, uzimaju sve sto im zivot pruza, zadovoljni, optimisticni ,lakomi za novcem i priznanjima, mrze usamljenost, strastveni ljubavnici kojima nikada nije dosta, verni, uvredljiv, nestalni, pedantni i bezbrizni.


sve je tu negde samo se nesecam da sam pao s drveta affraid
avatar
slatkicass
Senior
Senior
Broj poruka : 872
Datum upisa : 24.08.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 27.11.07 10:14
hehehehhehehhe, ni ja se ne secam kada sam pala s drveta, mozda kao mala.
avatar
Crna_ovca_chata
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1819
Location : Tor na Zlatiboru
Datum upisa : 26.11.2007
http://www.tor iza tjoska.co

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 27.11.07 21:00
Platan....? neko drvo sigurno jeste mada mi vishe deluje da sam pao sa Marsa. Razz ali ajde da verujem drvoskopima kao sto ne verujem ni horoskopu.
avatar
robija60
Junior
Junior
Broj poruka : 257
Location : bar
Datum upisa : 25.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 27.11.07 22:36
Jelka (Misterioznost) – puni ukusa, posteni, obrazovani, vole sve sto je lepo, puni osecaja, tvrdoglavi, egoisticni ali se brinu za svoje bliznje, prilicno zadovoljni, talentovani, mnogo prijatelja ali i neprijatelja, veoma pouzdani.
avatar
Shejnoslava
Junior
Junior
Broj poruka : 366
Datum upisa : 01.12.2007

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 04.12.07 4:06
Smokva (Osecajnost) – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.
Ima istine!
avatar
SuNcE
Novajlija
Novajlija
Broj poruka : 106
Datum upisa : 10.02.2008

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 17.02.08 2:08
Javor (Nezavisnost) – neobicne osobe, izrazena moc izrazavanja i originalnost, bojazljivi i rezervisani, slavoljubivi, ponosni, sigurni u sebe, zeljni uvek novih iskustva, ponekad nervozni, dobro pamcenje, lako uce, obicno imaju komplikovani ljubavni zivot, vole da uticu na druge.

PALA NE PALA MENI SE OVO DOPADA I DOBRO ME POGODILO sunny bounce Razz
avatar
Cyber^frigidna
Senior
Senior
Broj poruka : 569
Godina : 42
Datum upisa : 15.02.2008

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 17.02.08 2:42
smreka Smile
avatar
njushkalo_37
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1014
Location : daleko od tebe
Datum upisa : 04.11.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 17.02.08 7:56
Kesten (Iskrenost) – izrazito lepi, ne vole pritisak, pravicni, raduju se zivotu, zainteresovani, rodjeni diplomati, ali u drustvu osetljivi, cesto nesigurni u sebe, ponekad uobrazeni, osecaju se neshvacenim, vole samo jednom, imaju problema u pronalazenju partnera.


ma ko bi rekao

________________________________________________


U životu poželi samo jedno, da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno


avatar
Uobrazena
Junior
Junior
Broj poruka : 278
Godina : 42
Datum upisa : 14.10.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 17.02.08 12:46
Eh,musmula i ja... lol!
avatar
Tatko_Pantelija
Junior
Junior
Broj poruka : 489
Godina : 60
Location : Beograd
Datum upisa : 26.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

on 17.02.08 13:26
Smokva (Osecajnost) – veoma jaki, samovoljni, nezavisni , ne dozvoljavaju protivljenje ili svadju, vole zivot, familiju, decu i zivotinje, pravi drustveni leptirici, puni humora,vole besposlicarenje i dokolicu, talentovani za prakticno, inteligentni.


Imam jednu u dvoristu, ali se ne penjem, da ne padnem 2 puta. geek geek
Sponsored content

Re: SA KOG DRVETA SI PAO

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.