Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Tajna boginje seksa

on 17.11.07 4:08
Tajna boginje seksa


COSMOPOLITAN


Ima žena koje su sjajne u krevetu, ali ima i seks boginja - žena koje ne samo da u rukavu imaju brdo „ubistvenih“ zavodničkih trikova, već njihove savršeno „naštimovane“ seksualne veštine dovode muškarce do ludila. Osim toga, one imaju pun entuzijazma „skoro-sve-je-moguće“ stav i znaju kako da navedu svakog momka da se oseća kao veliki ljubavnik. I, što je najvažnije, one ništa od toga ne rade na uštrb sopstvenog zadovoljstva. Što se tiče pitanja kako da i same postanete prave pravcate boginje seksa, obogatite svoj repertoar ovim „vrućim“ trikovima, pa ćete i vi dostići taj superiorni status.

One predigru započinju ujutru

Boginje seksualnog blaženstva rano poseju seme žudnje, kako bi imalo vremena da raste celoga dana. „Kada planirate vruće veče, počnite sa predigrom ujutru“, kažu seksolozi. Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu „nevaljalu“ poruku za brisač ili ga strasno poljubite pre nego što odlepršate na posao. Da biste se i same ubacile u „vruće“ raspoloženje, u trenucima predaha premotavajte u glavi neko seksi sećanje ili fantaziju.

One u svemu nalaze erotsku inspiraciju

Recimo da pred izlazak na sudar obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge deluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu. Ili ako iznenada primetite kako je mekan tepih u predsoblju vašeg dragog, zapamtite to kako biste mu jedne od narednih večeri predložile da tamo prionete na akciju. „Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija“, kažu stručnjaci. Neka vam tokom celog dana čula budu u pripravnosti - uživajte u opojnim mirisima i ukusima, seksi prizorima, dodiru prijatnih materijala i senzualnoj muzici. To će vam pomoći da razvijete vrhunsku čulnu spontanost dostojnu prave boginje seksa.

One izmame muškarca da napusti zonu sigurnosti

Muškarci često zapadnu u rutinu stalno istih poza jer su usredsređeni na to da svrše. „On će se opredeliti za proverenu varijantu za koju zna da će ga dovesti do vrhunca“, objašnjavaju seksolozi. „Ali će mu biti drago ako ga vi naterate da proba nešto novo.“ Napokon, to je ono što rade talentovani ljubavnici. Imajući u vidu koja mu je omiljena poza, razmislite šta bi mu se još svidelo. Na primer: Ljubitelju seksa u kučećem stilu mogla bi da se dopadne i rodeo poza u kojoj ste mu okrenute leđima, jer je u pitanju sličan ugao.

One provociraju

Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole između svojih grudi. „Izvodeći pretpremijeru onoga što sledi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu“, savetuju one koje znaju.

One pritisnu kočnicu - dvaput

Do onoga do čega je teško doći, to obično još više želite, zar ne? Erotski nauk: „Odlaganje zadovoljenja podiže fizičku napetost i emotivno uzbuđenje“, tvrde seksolozi. Na primer, ližite mu penis, onda stanite i pređite mu prstima preko grudi. Zatim ga uzmite celog u usta na trenutak, pa onda ponovo stanite. A onda mu konačno priuštite punu oralnu akciju. Ako dva puta usporite, na kraju će doživeti intenzivnije zadovoljstvo nego da nesmanjenom brzinom navalite od početka do kraja. Radite to i tokom vođenja ljubavi.

One vrhunac dižu na još viši nivo

U trenutku orgazma, izvedite još jedan mali, ali moćan potez. Ako ste vi odozgo, stegnite mu rukama kukove, poljubite ga strasno ili ako ste u misionarskoj pozi, izvijte leđa tako da se priljubite grudima uz njega.

One šalju signale strasti

Znate kako ste nekada raspoložene za seks na brzaka, a nekada želite senzualan seks? Uputite momke u svoje želje. „Sposobnost muškarca da interpretira fizičke znake se izoštrava kada je uzbuđen“, kažu seksolozi. Na primer: stegnite mu guzu ako želite žestoku akciju ili mu pređite prstom niz leđa za nežniju varijantu.

One modifikuju svoje omiljene poze

Erotski stručnjaci su skupili čitav arsenal kreativnih poza. Pa, evo jednog od njihovih najboljih trikova za izmišljanje novih: izvedite neku sasvim klasičnu varijantu, ali stojećki. Na primer, umesto uobičajenog devojka-odozgo seksa, neka vaš dragi stavi guzu na ivicu krevetai legne. Spustite se na njegov penis dok stojite na zemlji iznad njega. Pošto stimulišete različite tačke na penisu i u vagini, oboje ćete doživeti novi osećaj. Još jedan „nestašan“ zaokret: iskoristite gravitaciju. Umesto stare, dobre misionarske poze u kojoj ležite opruženi na krevetu, neka vam ramena vise sa ivice dušeka. Samo recite svom dragom da bude spreman da vas podigne ako vam se zavrti u glavi.

One udvostručuju zadovoljstvo

Sjajne ljubavnice su svesne da „dodirivanjem više erogenih zona povećavaju partnerovu osetljivost“, objašnjavaju poznavaoci. Ako je on gore, jednom rukom mu prolazite kroz kosu dok mu drugom mesite guzu. Ili se, dok ste vi odozgo, igrajte njegovim bradavicama dok se naginjete i grickate mu vrat.

One znaju da skoro sve može da bude seksi igračka

Da biste bile superiorne ljubavnice, pretvorite svakodnevne stvari u seksi pomagala. „Faktor iznenađenja doprinosi primamljivosti,“ smatraju psiholozi. „Tako pokazujete svoju seksualnu maštovitost.“ Uzbudljive ideje: pljesnite ga varjačom ili mu duvajte kroz slamčicu u međunožje. Samo povedite računa da dotični predmeti budu čisti.

One podmazuju strasti

Mnoge žene ne koriste lubrikante jer misle da je dovoljno ako su one uzbuđene. Ali dodatna vlažnost uz pomoć lubrikanta može da poveća osetljivost, bez obzira koliko ste uzbuđene. Namažite unutrašnju stranu butina tom „klizavom“ tečnošću, pa neka on tare penis napred-nazad između nogu pre nego što uđe u vas.

One znaju da budu lascivne kad treba

Ne vole svi momci da budete i previše lascivne u krevetu. „Svi vole da čuju da su pravi ‘bombarderi’ među čaršavima, ali morate osetiti kada je pravi trenutak, inače čitava akcija može da bude kontraproduktivna“, savetuju psiholozi. „Pročitajte“ njegov govor tela: ako voli da se ljubi recite mu: „Volim kada me usnama dodiruješ tamo dole“; ili ako je opsednut veličinom svoje muškosti kažite mu: „Tako ti je veliki“.

One su dobri poznavaoci svojih tela

Što više iznenadite svog dragog tokom seksa, doživeće veće uzbuđenje. Kraljice putenosti smišljaju tone kreativnih, „nestašnih“ ideja, a jedan od izvora inspiracije su im njihova sopstvena tela. Neki „raspamećujući“ potezi koji ne zahtevaju da budete ženaod gume: golicajte mu testise kosom ili mu tokom seksa zavucite pete iza butina.

One povećavaju faktor rizika

Seksualni znalci znaju da je jedan od načina da se postigne žestoko uzbuđenje povećati rizik da budete uhvaćeni. Zavedite svog dragog na nekom polujavnom mestu. Jedna ideja: ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. „U rizičnim situacijama vaše telo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje“, objašnjavaju seksolozi.

One maksimalizuju telesni kontakt

Probajte da se što više dodirujete kožom uz kožu da biste stvorile osećaj da se stapate jedno u drugo. „Tako zadržavate toplotu tela i pružate snažan osećaj intimnosti“, kažu psiholozi. Savršene poze za povezivanje na ovom nivou: misionarska poza u kojoj ste priljubljeni grudima, „kučeći“ stil sa visoko istaknutom zadnjicom ili stojećki.

One dodiruju same sebe

Dodirivanje sopstvenog tela tokom seksa donosi vam zadovoljstvo i njemu šalje poruku da ste samouverene - što svaka seks boginja mora da bude. Prelazite cik-cak prstom niz svoje grudi ili mazite klitoris pre vrhunca. Osećaće se kao da izvodite šou za njega. Samo mu pokažite da volite i ono što vam on radi.

One stežu iznutra

Ispada da je jedan od najmoćnijih trikova nevidljiv. Ali erotski virtuozi ovaj unutrašnji stisak dovode do savršenstva. Bilo kada tokom seksa, stegnite mu penis svojim pubičnim mišićima (grupa mišića koje stežete kada zaustavljate mokrenje). Vama to obezbeđuje jače trenje, a njemu snažniji stisak.

One tokom oralnog seksa gledaju u oči

Iskusna žena zna da njen dragi voli da gleda dok ga ona zadovoljava (podignite pogled dok se spuštate na dole - on vas verovatno posmatra) i iskorišćava to tako što mu dobacuje seksi pogled usred akcije. To u tren oka povećava osećaj intimnost.

One odmah premotaju film

Momenti neposredno posle seksa su najvažniji da biste sačuvale taj „vruć“ osećaj. Prvo, u mislima oživite najbolje trenutke. Tako će efekat blaženstva trajati duže. Zatim se, nekoliko minuta posle seksa, okrenite ka njemu i prosto mu recite: „Bilo je neopisivo dobro“.


Zadnja promjena: ; 17.11.07 4:11; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: Tajna boginje seksa

on 17.11.07 4:10
Sebe stavite na prvo mjesto


Ako se ne naučite sami brinuti za sebe i sami sebe usrećiti, nikad nećete biti zadovoljni u životu. Najgluplja stvar koju možete očekivati od partnera da vas usreći. Zbog toga uvijek sebe stavljajte na prvo mjesto. Ne žrtvujte svoju sreću. Budete li se pridržavali slijedećih pravila izbjeći ćete traćenje vremena na ljude koji vas deprimiraju i ne cijene dovoljno, a otvorit ćete mogućnost za povezivanje s nekim tko će znati izvući najbolje iz vas.

Pravilo br. 1.

Prvi put kada se zbog njega budete osjećali loše, nogirajte ga. Zašto biste trošili vrijeme na nekoga tko će polako spuštati vaše samopouzdanje. Verbalno zlostavljanje jednako je fizičkom. Često znamo da bismo otišli iz veze samo ako jednom digne ruku na nas, a spremni smo trpjeti i najveće uvrede. Ružna riječ je teška i boli jednako kao šamar. Samo u slučaju ako biste trpjeli pljuske trpite i ružne riječi.

Pravilo br. 2.

Nikad ne pokušavajte biti ono što niste. Ako nije sretan s vama kakvi jeste, tada je očito da vam on nije suđen. Trebate pronaći nekoga tko će iz vas izvući ono najbolje, a ne oblikovati vas prema svojim kriterijima. Uostalom, to funkcionira samo kratkoročno.

Pravilo br. 3.

Ako krši obećanja, nije vas vrijedan. Očito je da mu niste dovoljno važni, da bi se potrudio održati riječ.

Pravilo br. 4.

Ako vam ne odgovori na poziv ili poruku dva sata, a vi već mislite (iako nemate razloga) da vas je ostavio, upozorenje je da odnos ne štima.

Pravilo br. 5.

Ako ga sitnice mogu privremeno otjerati ili dovesti u situaciju da prijeti prekidom, pustite ga neka ode. U svakoj vezi postoje neslaganja i problemi, ukoliko nije spreman razgovarati o njima kako bi ojačao vašu vezu znači da ni ne zna što je veza. Ako misli da se u svemu morate slagati s njim, pošaljite ga u osnovnu školu, neka si tamo traži sebi ravne.

Pravilo br. 6.

Ako je rasist, diskriminira vas, vašu obitelj ili prijatelje na bilo koji način, odmah ga ostavite.

Pravilo br.7.

Isto vrijedi i ako vas hvali (jer imate veće obrazovanje, novac i sl.), a govori ružno o svojoj obitelji, prijateljima…

Kako biste ova pravila stalno imali negdje na pameti, najbolje bi bilo da ih ispišete i stavite na vidljivo mjesto. Iako se čine simpatičnima ova pravila nisu nimalo neozbiljna. Budete li održavali vezu u kojoj se ona krše postepeno ćete završiti bez imalo samopouzdanja, frustrirani, bez prijatelja i obiteljske podrške. Odluku o prekidu bit će teško donijeti, vjerojatno će i boljeti, ali ne toliko koliko boli takva veza.

Možda vam se ne čini tako, ali svi mi možemo i pronaći ćemo nekoga tko će znati iz nas izvući ono najbolje, a ne omalovažavati i uništavati i ono što imamo.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: Tajna boginje seksa

on 17.11.07 14:20
veccana44 je napisao/la:Sebe stavite na prvo mjesto


Ako se ne naučite sami brinuti za sebe i sami sebe usrećiti, nikad nećete biti zadovoljni u životu. Najgluplja stvar koju možete očekivati od partnera da vas usreći. Zbog toga uvijek sebe stavljajte na prvo mjesto. Ne žrtvujte svoju sreću. Budete li se pridržavali slijedećih pravila izbjeći ćete traćenje vremena na ljude koji vas deprimiraju i ne cijene dovoljno, a otvorit ćete mogućnost za povezivanje s nekim tko će znati izvući najbolje iz vas.

Pravilo br. 1.

Prvi put kada se zbog njega budete osjećali loše, nogirajte ga. Zašto biste trošili vrijeme na nekoga tko će polako spuštati vaše samopouzdanje. Verbalno zlostavljanje jednako je fizičkom. Često znamo da bismo otišli iz veze samo ako jednom digne ruku na nas, a spremni smo trpjeti i najveće uvrede. Ružna riječ je teška i boli jednako kao šamar. Samo u slučaju ako biste trpjeli pljuske trpite i ružne riječi.

Pravilo br. 2.

Nikad ne pokušavajte biti ono što niste. Ako nije sretan s vama kakvi jeste, tada je očito da vam on nije suđen. Trebate pronaći nekoga tko će iz vas izvući ono najbolje, a ne oblikovati vas prema svojim kriterijima. Uostalom, to funkcionira samo kratkoročno.

Pravilo br. 3.

Ako krši obećanja, nije vas vrijedan. Očito je da mu niste dovoljno važni, da bi se potrudio održati riječ.

Pravilo br. 4.

Ako vam ne odgovori na poziv ili poruku dva sata, a vi već mislite (iako nemate razloga) da vas je ostavio, upozorenje je da odnos ne štima.

Pravilo br. 5.

Ako ga sitnice mogu privremeno otjerati ili dovesti u situaciju da prijeti prekidom, pustite ga neka ode. U svakoj vezi postoje neslaganja i problemi, ukoliko nije spreman razgovarati o njima kako bi ojačao vašu vezu znači da ni ne zna što je veza. Ako misli da se u svemu morate slagati s njim, pošaljite ga u osnovnu školu, neka si tamo traži sebi ravne.

Pravilo br. 6.

Ako je rasist, diskriminira vas, vašu obitelj ili prijatelje na bilo koji način, odmah ga ostavite.

Pravilo br.7.

Isto vrijedi i ako vas hvali (jer imate veće obrazovanje, novac i sl.), a govori ružno o svojoj obitelji, prijateljima…

Kako biste ova pravila stalno imali negdje na pameti, najbolje bi bilo da ih ispišete i stavite na vidljivo mjesto. Iako se čine simpatičnima ova pravila nisu nimalo neozbiljna. Budete li održavali vezu u kojoj se ona krše postepeno ćete završiti bez imalo samopouzdanja, frustrirani, bez prijatelja i obiteljske podrške. Odluku o prekidu bit će teško donijeti, vjerojatno će i boljeti, ali ne toliko koliko boli takva veza.

Možda vam se ne čini tako, ali svi mi možemo i pronaći ćemo nekoga tko će znati iz nas izvući ono najbolje, a ne omalovažavati i uništavati i ono što imamo.
Sta ako se zaboravimo i u svoj nashoj posvecenosti sebi zapostavimo voljenu osobu ? Cool
Pravilo br. 1
Sta ako joj/mu nije bio dan ili je suprotna strana ta koje je pokrenula neku lancanu reakciju koja je do toga dovela ? Cool
Pravilo br. 2
Sta ako u pocetku nije spremna(an) da u celosti prihvate ko smo i sta smo (postoji li period adaptacije ?) Cool
Pravilo br. 3
Sta ako se vodi mislju da postoje obecanja , obecanja i obecanja pri cemu se neka daju sa pravom pogaziti a neka ne ? ( na skali od 1 do 10 , gde je : obecavam da necu vishe piti i obecavam draga da cu doci na vreme kuci ) Cool
Pravilo br. 4
Ko bi normalan mogao tako neshto pomisliti ? scratch
Pravilo br. 5
Zar za problem i svadju nisu potrebne dve strane ?U nekim situacijama pretnja raskidom kao poslednja mera upozorenja inicirana nekom sitnicom kao "kap u prepunoj cashi" nije logicna i primerena ? Cool
Pravilo br. 6 & 7
No comment scratch

Ova pravila su mi nezrela i kao da su pisana za neki tinejdzerski uzrast.
Bice da ih je pisala neka ozlojadjena i povredjena kolumnistkinja. Suspect
..........................................................................................
"Tajna boginje seksa"
Smatram da se sve svodi na osecaj...ili ga imash ili ne.
Radjamo se se sa tim. Dobar kuvar ima istancano culo mirisa-ukusa, Muzicar istancano culo sluha...ritmiku i melodiku, naucnik - mashtu i logiku, dobar maser -istancano culo dodira....
Svemu tome ako josh pridodamo iskustveno znanje koje razvijamo iz godine u godinu i neku od davno dokazanih teorija u datoj oblasti- pa bicemo na samom vrhu Smile
Za malo da zaboravim na josh jedan ni malo ne vazan ( ako ne i presudan) faktor- MOTIVACIJA.
Dobar ljubavnik/ca bi sam(a) po sebi morao/la da ima sve gore pomenute karakteristike da bi je/ga partner(ka) okarakterisali kao SEX MASTER-a lol!
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: Tajna boginje seksa

on 26.11.07 18:23
. Tokom seksa ženi možete dati neograničen broj komplimenata, ukoliko su iskreni.

2. Samo je jedan od osam muškaraca ikada platio seks.

3. Muškarcima se najviše dopadaju vesele i srećne žene.

4. Vagina i penis nisu podjednaki: glavni izvor zadovoljstva kod skoro svih žena je klitoris.

5. Ukoliko nov ljubavnik inače ima problema sa erekcijom, ako žene to znaju, postaviće se nežno i obzirno. Ukoliko ne znaju, posmatraće to kao lični neuspeh i biti ljute i razočarane.

6. Ljubavnik koji odvoji vreme da dodirne ženu na različitim mestima – uši, grlo, pozadina kolena, prsti, potiljak – je najviše cenjen.

7. Za dobar seks penis nije obavezan.

8. Kada bi zene vise upraznjavale seks, oniliko koliko znaju o detaljima, bile bi srecnije

9. Kegelove vežbe su dobre za: a) ojačavanje mišića vaginalnog zida b) bolju kontrolu bešike c) povećanje zadovljstva oba partnera.

10. Jedna od tri žene kaže da nije zainteresovana za seks, dok to priznaje samo jedan od šest muškaraca.

11. Muškarci žele više seksa kada su mlađi, dok žene žele više u poznijem dobu. Možda bi više mladih muškaraca trebalo da se zabavlja sa starijim ženama

12. Muškarci uglavnom smatraju svoje žene najboljim prijateljicama, dok se žene najčešće okreću drugim ženama radi prijateljstva.

13. Većina ljudi ima teškoća da se izrazi rečima kada je reč o seksu. Možda je to i prirodno, uostalom, niko se ne trlja o frižider da bi pokazao da je gladan.

14.Za većinu ljudi seks, od ljubljenja do orgazma, traje 15 do 20 minuta.
Sponsored content

Re: Tajna boginje seksa

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.