Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

LJUBAV I SEKS

on 17.11.07 3:34
Ljubav i seks
Biolozi ponašanja se nisu previše maknuli od Darvina pa i dalje tvrde da u svetu vlada "koncept ženskog odabira". Sve što muškarac čini - komponuje opere, leti na Mesec, ispija sve vrste piva u vašem omiljenom časopisu, otvara ih zubima, postaje heroj novog talasa - sve to čini ne bi li se domogao žena.

Psihologija upoznavanja
Naučno je dokazano i to da žene ne cene samo momke s dobrim smislom za humor i fantazijom, već i one koji nalikuju njihovim očevima. Iako je Elektrin kompleks jako star, tek su nedavno uspeli da ga dokažu i to tako da su damama ponudili znojave majice. Naravno, dame su odabrale upravo onaj miris koji najviše podseća na miris njihovog oca.

Drugi tim stručnjaka koji živi u Škotskoj i koji se bavi evolucijskom psihologijom dokazao je istu stvar tako da se poigrao atributima očeva i potencijalnih ljubavnika pomešavši ih u Photoshopu.

Obrazloženje svega toga bi možda moglo da bude u tome, tvrde oni, da određena mera incesta pomaže u nastojanju da se nekako očuva kombinacija gena. Ili će pre biti ono da su kćeri uverene da su njihovi očevi prilikom njihovog stvaranja počinili majstorsko delo.

Dakle, dečko koji nalikuje njenom ocu ne može biti loš. Budite srećni ako ona na vaše pitanje "Oćemo na pićence" odgovori s "da". Vi sigurno ličite na njenog oca, a on je vrlo verovatno neshvaćeni nobelovac koji je mogao da napravi i karijeru u Holivudu, samo da je hteo.

GEOMETRIJA ZALJUBLJIVANJA
Prvi sastanak je prošao super. Čestitamo. Ali, pre nego počnete da sanjate o besanim noćima i klecanju kolena, trebalo bi da se pobrinete za amortizere u slučaju pada i pogledati se u ogledalo. Naime, šta? Ispitivanja sprovedena u 37 zemalja su pokazala da ljudi određene stvari u određenim odnosima smatraju lepima.
Tako će svaka druga žena uglate crte lica na muškarcu protumačiti kao izrazito muževne i znak visokog nivoa testosterona. Pitanje je samo koliko će frajer koji izgleda kao Džordž Kluni biti veran. Godinu dana, mesec? Malo vam je? Šta je, cenkali biste se? Ništa zato, za istu cenu možete dobiti i malo feminiziranog frajera, za koje žene inače tvrde da su bolji očevi. Primerci koji bazde na rakiju i koji su istetovirani od glave do pete odmah ispadaju iz odabira. Što, s jedne strane, niko ne može ni zameriti.

To što ste vi jednom s njom spavali nipošto ne znači da ulazite u izbor za onog pravog, budući da žene još uvek upražnjavaju sekvencijalnu taktiku. U prevodu: možda i mogu biti s vama, ali to još uvek ne znači da nisu u potrazi za nekom boljom robom.

I tu sada na scenu stupate vi, od kojeg se traži da bude inovativan i spontan. U velikoj anketi u kojoj je sudelovalo 10.000 žena njih 96 posto je u rubrici "killer veze" navelo nezainteresovanost partnera. Najperfidniji od svih perfidnih podataka je sledeći: što dotična manje zahteva, to su očekivanja veća. Pa vi sad znajte!

Samo bez nerviranja, molim. Mogućnost preobražaja i uživljavanja su vrlo zabavni. Budite ono što jeste. Na kraju ispada da je sasvim svejedno kolika vam je brada ako zračite i volite sebe u istoj meri kao i partnerku, ako ne i malo manje.

Ako je verovati prognozama: žene budućnosti će doista biti oslobođene. Seksualno agresivne, promiskuitetne i proračunate. Do tada uživajte u njihovoj blagoj ćudi. Vreme nije na vašoj strani.

Loša komunikacija
Kad smo moj dragi i ja našu prvu kafu popili bez ijedne reči, gotovo da sam bila sigurna da su mu upravo javili da ima maligni tumor i da, jadničak, ne zna kako da mi kaže.
Onda sam pomislila, ok, možda mu jednostavno nije do priče. Proći će ga već. Nije to ništa strašno.

- Šta ti je ljubavi, pitala sam... Kaži... Znaš da meni možeš sve da kažeš... Nije ti dobro? Dobro ti je? Domaći film? Dve reči? Prva reč usta? Šta s ustima? Hmmm, to sa ustima može da bude škakljivo. Znaš već, usta... Vrela usta, usta na usta, ljubav na usta ulazi... Gukni golube!

- Zatvori usta - jedva je procedio.
- Da zatvorim usta?! Misliš, da ćutim? Shut the **** up!
Da smo bili u nekom stripu, veliki znak pitanja bi stajao iznad moje glave, ovako, uspela sam samo da zinem od čuda. Dobro, de, ćutaću! I tako smo otvorili sezonu nemih filmova. Samo što je Čarli Čaplin bio pravi poliglota za nas dvoje. On se barem smejao. Ja nisam.

Jel' razumeš srpski?

Da znam sve ti je jasno - loša komunikacija je često kamen spoticanja u vezama, naročito onim emotivnim. Znaš ono - odrasli smo ljudi, svesni svojih emocija, znamo da ljubav još uvek postoji ali ona nekada tako spontana i slatka ćaskanja uz jutarnju kaficu jednostavno su nestala! Zar i kod tebe? Ma šta kažeš? Nekada ste mogli satima da razgovarate, a danas jedva da procedite i jedno kiselo "zdravo"? Rečenice poput "Je l razumeš srpski?", "Hoćeš li da ti prevedem?" ili "Jesi li gluv?" imaju smisla samo ako jedno od vas dvoje zaista stranac sa trajnim oštećenjem sluha. U svakom slučaju ovaj tekst će biti od koristi i pomoći ti da preskočiš neke od prepreka u komunikaciji s nekim do koga ti je stalo.

Pre svega, psovke nisu komunikacija. Ni ružne reči. Naročito takozvano verbalno stupanje u intimne i često incestne odnose njega i njegove najbliže rodbine (dobro, možda u dubini duše on i jeste edipovac, ali to nije razlog da mu psuješ dotičnu personu), pa onda "seksanje" tebe i njega, pominjanje njegove majke, oca, ne daj Bože sestre, pogrdno pominjanje reproduktivnih organa, kako tvojih, tako i njegovih (nemoj sad da se vadiš, svi znamo da ga nisi poslala u "u penis" ili "vaginu majčinu..."). Mislim, jeste da to ume da da i te kakvog oduška tvojoj napaćenoj duši, ali, brate nije lepo ni korisno.

Ukoliko želite da razgovarate, zaboravite na sujetu i potrebu da nekoga povredite izgovorenim rečima. Iako važi pravilo da su žene te koje su sklonije da "opletu" i "skrešu", priznaćeš da ni muškarcima ovo nije strano. Jedina razlika između muškog i ženskog "skresavanja" je u tome što su žene spremne da kažu ono što zaista misle i da stanu iza izgovorenih reči (izuzev ako je prethodilo j... po spisku iza koga verovatno nećeš stati). Muškarci govore nepromišljeno i onda im ne ostaje ništa drugo nego da skoknu do obližnje cvećare.
Poljubac

Samo čovek ima razlog, logiku, srećnu sposobnost da bude sposoban da shvati čar, lepotu, izuzetno zadovoljstvo, radost, strastveno ispunjenje koje pruža poljubac! Priroda na svoj način ljubi, ali ne poseduje mozak da bi mogla da iskoristi poljubac. To može samo čovek.

POLJUBAC PRI PLESU

Veoma prijatan način ljubljenja nalazimo kod “poljupca pri plesu”. I ovde je bliskost tela učesnika ta koja pojačava užitak. Šta bi još par ljubavnika mogao da traži, sem zamračenog podijuma za ples, nežnih, ritmičnih taktova valcera koje svira Vejn King, isprepletanih ruku, žudnih mladih tela koja se ljube po mnoštvu uzbuđujućih mesta, dok im se obrazi dodiruju u vatrenim, kao somot mekim potezima ? Naravno, u ovakvim situacijama etikecija neće dozvoliti paru da uživa u izuzetno prikladnom “poljupcu usnama”. Ovo se ipak može lako postići u privatnosti nečijeg stana, uz muziku sa radija. U stvari, “električni poljubac” se može idealno izvesti pod ovim okolnostima. Međutim, dok plešete na javnom mestu, jedini dozvoljeni poljupci biće oni skriveni, ukradeni uprkos budnom oku pratilje. Pod izgovorom da svojoj partnerki šapućete nežnosti, dozvolite svojim usnama da joj dodirnu uvo, obraz i bradu. Možda se na ovaj način može ukrasti i nekoliko skrivenih poljubaca u oko. Ove ukradene nežnosti bi trebalo da srećnom paru budu dovoljne do dolaska kući. Tada par, stimulisan prethodnim užitkom pri ovim poljupcima bez usana, može do mile volje da se upusti u sve varijacije koje su navedene, sve dok ne zadovolji svoja srca i usne. Pri tome će se, možda setiti stihova iz “Balade o venčanju” Ser Džona Saklinga, koji glase:

O, oni se iznenada jave i ustaju i plešu;
pa opet sednu, uzdišu i gledaju se;
pa opet plešu, i ljube se.

POLJUBAC IZNENAĐENJA

Najočaravajućiji način ljubljenja naziva se “poljupcem iznenađenja”. Ovo se izvodi kada jedan od partnera zaspi, recimo na sofi. Kada ga onaj drugi, pri ulasku u sobu, vidi kako spava trebalo bi da mu se prikrade na prstima. Onda bi, polako saginjući glavu, trebalo da spusti mek, paperjast poljubac, pravo na usne. Prvi poljubac bi trebalo da bude veoma lagan. Zatim intenzitet poljubaca treba povećavati sve dok se onaj koji spava ne probudi, a naravno i dalje od toga. Učinak ovakvog buđenja je skoro rajski za osobu koja spava. To je zato što, u sred sna, i to verovatno prijatnog, jer se odnosi na drugu polovinu para, ona na usnama nejasno oseća poljubac, nežan kao dodir leptirovih krila.Naravno, ona u svom dubokom snu zamišlja da je i to deo sna, što izaziva zaista prijatan osećaj. Onda ona postepeno, mada još spava, oseća da se poljupci nastavljaju. I prijatnost se nastavlja. Zatim ona, kako počinje da se budi, shvata da su poljupci i suviše stvarni za san, ali je sigurna da ipak sanja. I tako, njena sreća biva pomućena i obuzima je tuga zato što zna da voljenu osobu samo sanja, umesto da bude sa njom. Zamislite onda izuzetno zadovoljstvo kada, dok je obuzimaju takve nevesele misli, na usnama oseti stvarnost silnog, žudnog poljupca.Njeno srce divlje zatreperi. Njen puls poludi. Ona se pita da možda ne spava. Onda otvara oči. I onda nad sobom ugleda drago lice voljene osobe. I oseća čulni poljubac njenih usana na svojim. Zaista, ni jedno buđenje ne može pružiti više zadovoljstva!

POLJUBAC "ŠTIPKANJA"

Horacije, još jedan Rimljanin, čije su sklonosti ka ljubljenju ostale sačuvane vekovima zahvaljujući njegovoj ljubavnoj poeziji, takođe je nešto napisao o “poljupcu štipkanja” rekavši:

"Ili kad na tvojim usnama, okrutni, nežni dečače
njegovi zubi obeleže obesnu radost."

Vidite, dakle, da se i savršeno normalni ljudi, ako pesnike možemo nazvati normalnim ljudima, prepuštaju “poljupcu bola” i iz toga izvlače intenzivan užitak. Kazna, na kraju krajeva, može biti i više nego bolna. Na primer, u svojoj drugoj pesmi, pesnik kaže:

"A kada bi se ona drznula da usne svoje napući,
kao mnoge drske mlade gospođice,
ja bih sklopio ruke oko struka njenog
i kaznio je poljupcima."

Naravno, kod "poljupca štipkanja" onaj ko ljubi ne treba da razjapi usta kao lavlje čeljusti, niti da zarije kandže u nežnu put ljubljene. Smešno! Postupak je isti kao kod uobičajenih poljubaca, osim što usta ostavljate blago otvorenim umesto da ih zatvorite poljupcem, a onda, kao da ćete da zagrizete ukusnu poslasticu, nestašno štipnite potiljačni deo vrata, obraz ili usne. Dovoljno je samo štipnuti. A zadovoljstvo koje iz toga proizađe će, uveravam vas, više nego kompenzovati blagu nelagodnost ili bol.

Sada će među vama možda biti onih koji se pitaju zašto su potrebna izvrdavanja i zamene za ljubljenje. To je samo zato što je čovek životinja koja traga. Obično i uopšteno ga nikada ne zadovoljava, zato što to posle nekog vremena postaje veoma dosadno. Ovo ne znači da imam nameru da zaključim da je uobičajen “poljubac usnama" nešto svakodnevno. Apsolutno ne. "Poljubac usnama" je, kao što sam ranije pomenuo, piéce de la resistance, glavno jelo na “gozbi ljubavi”, kako ga je nazvao pesnik Ovidije. Zamislite, međutim, obrok sa sedam porcija filet mignon-a ili sedam porcija jastoga. Mekog filea bi vam preko glave bilo već posle treće porcije, zar ne? A posle druge porcije jastoga ne biste više mogli ni da ga pogledate u oči, pod uslovom da ih on ima. Vidite, dakle, da biste, kada biste uživali samo u poljupcu usnama,dosegli tačku kada bi on izgubio svu svoju ushićujuću draž.

RAZNOLIKI POLJUPCI SU ZAČIN LJUBAVI

Varijacija “poljupca usnama” se može veoma lepo izvesti. Umesto da na jednom mestu priljubite usne, počnite od ugla njenih usta i trljajte svojim zatvorenim usnama po celim ustima. Varijacija ovakvog poljupca je, pak, da blago razdvojite svoje usne i da, sa vrhom jezika u žljebu koji razdvaja dve usne, protrljate svoje usne od jedne do druge strane.Naravno, dodatne varijacije na ovu poslednju varijaciju se odmah same nameću onome ko je iskusan u ljubljenju.

U stvari, ovakvoj osobi će pasti na pamet stotine drugih varijacija koje će zagolicati i uzburkati čula.

Jedna od takvih varijacija se sama nemeće. To tehnički baš i nije varijacija, već jednostavna izmena tehnike običnog “poljupca usnama”. Ovde se koristi princip “ odloženog dejstva”. Osnov ovog metoda je stara basna o lisici i grožđu koje je visilo nad njenom glavom i izlagalo je tantalovim mukama. Procedura je, jednostavno, sledeća: neposredno pre nego što spustite usne u poljubac, povucite glavu unazad. Neka vam usne budu spremne za poljubac, ali nemojte ljubiti. Ostanite u ovom položaju što je duže moguće dok se izazivački osmehujete devojci gledajući je u oči. Najzad, kada ni vi, ni ona ne budete više mogli da izdržite neizvesnost, polako, najsporije što možete,spustite usne i utisnite pečat ljubavi na žudne usne svoje voljene.Posle toga, tehnika ne nalaže ništa specifično. Ljubi se instiktivno, kao što se i voli.
U ovom momentu treba objasniti da usne nisu jedini deo usta koji treba da bude spojen pri ljubljenju. Svaki ljubavnik je proždrljiv. On želi sve što je deo njegove drage, baš sve. On ne želi da propusti ni jednu jedinu jotu “radosti sa milion zadovoljstava”, kako je to Kits nekada napisao. Zato pri ljubljenju treba da bude što više kontakata,ako je moguće telesnih.

Čvrsto se priljubite jedno uz drugo. Osetite topli dodir vaših tela. Budite tako blizu da osećate kako vam se grudi dižu i spuštaju. Stanite jedno uz drugo.

“Čvrsto se priljubite jedno uz drugo”

Isto ovo se prilikom ljubljenja odnosi i na usta. Ne plašite se da ljubite i drugim delovima tela, a ne samo usnama. Pošto vam usne neko vreme budu priljubljene, blago ih otvorite. Onda vrh jezika postavite tako da možete da osetite glatku površinu zuba one koju ljubite. Ovo će za nju biti signal da na sličan način odgovori. Ako je ona u potpunom skladu sa vama, ako je zaista vaš ljubavni partner, onda ćete primetiti da je i ona blago otvorila svoje usne i da će se, uskoro, njeni zubi rastvoriti. A onda bi trebalo da ona, ako je baš onakva kakva bi trebalo da bude, izbaci vrh svog jezika, tako da se susretne sa vrhom vašeg.

To će biti rajski spoj!

Vašim venama će umesto krvi poteći lava. Disaćete kratkim dahom. U vama će se probuditi moćan, neodoljiv talas emocija kakav niste iskusili nikada ranije. Ako ste muškarac, obgrlićete ramena svoje voljene i osetiti žmarce, koji vas navode da teško dišete. Ako ste žena i ako vas ljube, osetićete da vam kroz udove i čitavo telo prolazi čudna klonulost. Kroz vas će proći jeza. Ječaćete u divnom ljubavnom zanosu. I sasvim je verovatno da će vas uhvatiti nesvestica jer će se krv iz vaše glave razliti po čitavom telu. Stoga više nećete biti u stanju da razmišljate. Bićete u stanju samo da osećate, da osećate najizuzetnije od zadovoljstava koja vam je bilo suđeno da doživite.

FRANCUSKI POLJUBAC "DUŠE"

Međutim, nemojte se na ovome zaustaviti.

Naravno, vaš jezik je više nego sam njegov vrh. Ispitujte dalje. Idite dublje. Nežno milujte jezik jedno drugome. Radeći to, vi spajate svoje duše. Zato su ovaj poljubac Francuzi, za koje se kaže da su ga prvi usavršili, nazvali poljupcem “duše”. Francuzi su uvek bili ljudi slobodnog uma. I upravo zbog toga što su pre mnogo godina napustili puritanstvo, bili su u stanju da se usavrše u umetnosti ljubavi, a naročito u umetnosti ljubljenja.

Učite od Francuza.

Učite i od starih Rimljana, a naročito Katula, čije su ljubavne pesme posvećene Lezbiji preživele vekove zbog iskrenosti pesnikove strasti i njegove genijalne sposobnosti da osećanja izrazi u divnoj poetskoj formi. Jer, Katul je bio taj koji je napisao:

" A onda tim poljupcima dodaj još sto,
a toj stotini još hiljadu, pa nastavi da ljubiš!
Da tu hiljadu učiniš milionom;
Utrostruči taj milion, a kada to bude učinjeno
Poljubimo se iznova, kao kada smo prvi put počeli."
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 37
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: LJUBAV I SEKS

on 19.11.07 18:01
Injaoooooooojz... sta sve naprica u jednom postu.. ovo bre stvarno treba propratiti cheers
Elem... idemo redom........
Da li se radilo o zeni ili mushkarcu( stvarno nebitno) , svi imaju uglavnom isto poimanje lepote. Sta je za nas lepo ? Naucnici kazu da je proporcionalnost lica-tela posmatrane osobe presudna za definisanje iste u lepu-pozeljnu. Blaze konture lica (zaobljene) smatramo dobricama - dok oshtre crte lica i raznorazne devijacije kao sto su kriv nos, uvecanu donju vilicu, klempave ushi-smatramo pod "sumljive tipove" .
Isto je i sa poverenjem .Da nam neko pokze sliku crnca i belca i da nas pita u koga vishe imamo poverenja- vecina ce odgovoriti u belca.. isto je i sa ispitanicima crncima ( izabrace crnog kao coveka od poverenja ).
Kao sto smo spomenuli u ranijim postovima, svako od nas nosi u sebi strah od nepoznatog. Upravo iz tog razloga radije cemo se okrenuti poznatim stvarima -licima i ustupiti im svoje poverenje. Rolling Eyes
Teorija " ocuvanje gena" je na mestu ali uplitanje Elektra kompleksa smatram neozbiljnom.
Postoji drugo objashenje za to. Svaki partner tezi nesvesno da nadje osobu slicnu sebi i u vecini slucajeva nalazimo uistinu osobu koja i ima nashe fizicke karakteristike.
Postoji josh jedan zanimljiv kriterijum po kome odredjujemo ko ce biti taj s'kojim cemo stvoriti potomstvo- a to je miris. Rolling Eyes
Zanimljivo je i to da su naucnici dokazali da upravo ti nashi izabranici nose antitela u sebi koja mi nemamo i samim tim buducem potomstvu pruzamo vecu shansu da da se izbori sa bolestima.
Majka priroda je cudo.. zar ne ?! lol!
avatar
taraba
Junior
Junior
Broj poruka : 248
Location : IT
Datum upisa : 06.10.2007

Re: LJUBAV I SEKS

on 22.11.07 11:56
Nisam procitala bas sve (dugacko bree).. Ali..
Na stranu svi strucnjaci njima kapu dole, ali na osnovu licnog a i nekih tudjih iskustava(da l' se tako pise hmm...) mogu reci da je miris ubedljivo najbitniji. Feromoni ako nisu kompatibilni sve ostalo je dzabe. I dan danas kad sklopim oci desi mi se da "osetim" miris nekadasnje ljubavi, dok je lik, izgled skoro izbledeo.. Desavalo mi se da vidim tipa wauuuu boli glava po izgledu, a kad krene u "akciju" iritira me miris njegovog tela i to bez ikakvog kontakta, kroz pricu..
Culo vida je varljivo, i tako vidimo ono sto mislimo da vidimo, ali kod "njuha" nema lazi nema prevare Smile
avatar
determinanta
Senior
Senior
Broj poruka : 701
Godina : 59
Location : na jednoj od Nebula
Datum upisa : 01.09.2007
http://www.tagged.com/determinanta

Re: LJUBAV I SEKS

on 22.11.07 14:41
Životinja u nama (nagon) favorizuje čula njuha, i eto nama malog doprinosa objašnjenju ljubavi. Poznato nam je da volimo neke ljude, iako sebi ne možemo objasniti zbog čega, iako smo svesni njihovih mana. Možda odgovor leži u "ali miris je učinio svoje". Nemojte da bi vam ovo što sam napisala delovalo kao satiričnost! Zaista tako mislim.
avatar
doctorr67
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1055
Location : nighthell
Datum upisa : 31.08.2007

Re: LJUBAV I SEKS

on 26.11.07 23:49
determinanta je napisao/la:Životinja u nama (nagon) favorizuje čula njuha, i eto nama malog doprinosa objašnjenju ljubavi. Poznato nam je da volimo neke ljude, iako sebi ne možemo objasniti zbog čega, iako smo svesni njihovih mana. Možda odgovor leži u "ali miris je učinio svoje". Nemojte da bi vam ovo što sam napisala delovalo kao satiričnost! Zaista tako mislim.


ovog puta bi se slozio s tobom , tj hemija odradi sve:))))))))))) Twisted Evil
avatar
Tatko_Pantelija
Junior
Junior
Broj poruka : 489
Godina : 60
Location : Beograd
Datum upisa : 26.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: LJUBAV I SEKS

on 02.01.08 20:52
Oko HEMIJE

Uz teoriju da oko svakog coveka postoji energetsko polje odredjenih boja i intenziteta sto se naziva AURA, proizilazi:

- Koliko se AURE dve osobe slazu i uklope toliko se te osobe privlace ili odbijaju.
avatar
veccana44
Ovisnik o internetu
Ovisnik o internetu
Broj poruka : 1880
Godina : 55
Location : Budva
Datum upisa : 22.08.2007

Re: LJUBAV I SEKS

on 09.01.08 17:39
Biti sretan


U zivotu ne
postoji
nikakva
duznost
osim
duznosti:
biti sretan.
Samo smo
zato na
svijetu,
a sa svim
duznostima,
svim
moralom
i svim
zapovijedima
rijetko cinimo
jedno
drugoga
sretnim,
jer i sebe
time ne
cinimo
sretnima.
Ako covjek
moze biti
dobar,
moze to
samo onda
kada je
sretan,
kada u sebi
ima sklada
dakle kada
voli.
To je bilo
ucenje,
jedino ucenje
na svijetu.
To je rekao
Isus,
To je rekao
Buda,
To je rekao
Hegel.
Za svakoga
je na ovome
svijetu
jedino
vazno
njegovo
vlastito
najunutarnjije,
njegova
dusa,
njegova
sposobnost
da voli.
Ako je ona u
redu,
onda je
svejedno
jede li se
proso ili
kolaci,
nose li se
dragulji ili
rite;
onda svijet
zvuci zajedno
s dusom,
onda je
dobro.


hesse
avatar
Storm_z
Stariji Senior
Stariji Senior
Broj poruka : 1034
Godina : 48
Location : Olujna polja
Datum upisa : 31.08.2007

Re: LJUBAV I SEKS

on 19.01.08 21:05
Ljubav bez sex nije celovita.Ali nema pravila da mora biti dobar sex sa osobom koja ti se svidja...Nekad sex ubije ljubav...
avatar
Tatko_Pantelija
Junior
Junior
Broj poruka : 489
Godina : 60
Location : Beograd
Datum upisa : 26.08.2007

IGRE
IGRA-1:

Re: LJUBAV I SEKS

on 20.01.08 20:29
SEX BEZ LJUBAVI EGZISTIRA KAO TAKAV,

LJUBAVI BEZ SLAGANJA U SEX-U NEMA, ILI SKORO DA NEMA.
Sponsored content

Re: LJUBAV I SEKS

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.