Molimo logirajte se kako bi koristili celokupan forum... Smile
Hvala Administracija sajta...

Share
Go down
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

BARONISANJE

on 02.11.07 18:01
Z ROMANA „POTRAGA ZA MARKIZOM“

Objašnjenje. Glavni junak romana, Karl Bauer postao je (ili zamišlja da je postao) veliki vojskovođa. U ovom odlomku on priča kako je počela njegova vojnička karijera. Odlomak je uzet iz druge glave romana.

4

Prvi moj čin, prvo ratno komandovanje. Dodeliše mi deset strašljivaca – ratnih begunaca osuđenih na smrt. „Kušamo te“, kaže mi kapetan (zaboravio sam ime tog beznačajnog čoveka), „poveravamo ti ih kao jedinome. Možemo da ih streljamo, sve prema pravilima ratne službe. General je smislio drugo: pitao me je ima li mladog sposobnog podoficira koji u svom rancu nosi maršalsku palicu – da od ratnih begunaca napravi pale ratnike. Rekao sam da postoji takav. Na tebe sam mislio, Karl. Uzmi ove zečeve, preobrazi ih u kerove. Bolje da poginu nego da ih streljamo. Određujem ti…“ Šta kažeš… Kako si zapisala?… Ne naređujem ti, drugarice! Pročačkajte malo uši i služite se higijenskom vatom!… Neka vam se drugi put ne učini! Nije rekao „naređujem ti“, kao što ste zapisali – niko nema prava da naređuje Karlu Baueru – već „određujem ti“. To je tekst drugačijeg značenja… Primam izvinjenje, ali da to bude poslednji put. Kaže meni kapetan: „Određujem ti deo fronta naspram neprijateljskog bataljona. Naravno, deset puljivaca ne predstavljaju ništa protiv jednog neustrašivog vojnika, a kamoli protiv bataljona, no tom desetinom komandujete vi, Karl. Napred! Neka svi poginu!“ Uzeo sam usrance na obuku. „Gledajte iza mojih leđa. Na drvetu je vrabac, vidite li ga?", rekao sam. Odgovorili su da vide i čudili se? Jer ja sam vrapcu bio okrenut leđima. Rekao sam: za deset sekundi vrabac će poleteti, gledajte. Obratite pažnju na položaj mojih očiju. Vrabac je poleteo, opalio sam preko ramena i razneo mu levo krilo. Osećajno sam izjavio: „Žao mi je vrapca“. Nastavio sam: „Na kilometar iza mojih leđa leti gavran. Gledajte kroz dvoglede“. Potvrdili su da vide. Ja jedini nisam koristio dvogled, nisam se ni okretao. Opalio sam. „Pao je!“ povikali su vojni begunci. „Gledajte mene!“, naredio sam. Videli su da žmurim. „Šta da gađam?“ „Gađajte limenku pored žutog kamena“, rekao je jedan od begunaca. „Gađajte nju!“, povikali su ostali; očekivali su da promašim. Uzalud su se radovali: opalio sam preko ramena, pogođena limenka je tupo zvonila kotrljajući se.
Otvorio sam oči i pitao ih: „Jeste li videli?“ „Jesmo“, odgovorilo mi je cvokotanje zuba. „E, onda čujte ovo. Mi krećemo u borbeni zadatak. Ići ću ispred vas. Ko pokuša da izvrda, doživeće sudbinu vrapca, gavrana, limenke. Zato: u pamet se, lafovi! Pred nama je inače mala neprijateljska jedinica – bataljon. Nadam se da vam je sve jasno“.

Koji će slab đak priznati strogom učitelju: „Nije mi jasno“? Zubi su i dalje cvokotali. „Samo bataljon“, rekao sam da ne bi poverovali kako su pogrešno čuli, „Tražio sam puk. Komanda mi nije dala: ne veruju generali u vas“.

Onemeli su; moć govora im se više nije vratila. Sve čuju, a da odgovore, ni makac! Kasnije sam zažalio što su postali hrabri, nemi plašljivac bar cvokoće zubima. „Razumem“, nemaci izgovaraju nogama.

Kažem otvoreno, mada je to vojna tajna; pobeda je moguća jedino ako su vojnici nemi.

Vratio sam se i podviknuo generalu: „Nećemo da se igramo piljaka, gospodine generale! Mi vodimo rat, a rat je, kao što se zna, suviše ozbiljna stvar da bi se prepustila generalima. Rat je ozbiljan, ja sam ozbiljan, zahtevam to i od vas. Mi ratujemo da bismo pobedili…”
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: BARONISANJE

on 02.11.07 18:04
„Tako je, gospodine naredniče“, odgovori general čvrsto, vojnički.

“…i nije nam u interesu da ga produžavamo neograničeno!“

„Gospodine naredniče, sasvim ste u pravu“.

„Pitam vas: šta vi radite da biste ubrzali pobedu?“

„Ja…”, rekao je.

„Vi krupnu pobedu seckate u sitne ljuskice“.

„Kako? Ja…”

„Je li bataljon krupna borbena jedinica?“, pitao sam nakostrešen.

„Gospodine naredniče, bataljon nije krupna borbena jedinica u strateškom smislu. U smislu taktičkog udara bataljon može…”

„Ostavimo šta on može! Koliko će nam vremena trebati ako dnevno uništavamo samo jedan neprijateljski bataljon?“

Ja sam zaboravio reći: onaj bataljončić sam slistio kao salatu. Begunci nisu pobegli, nisu ni poginuli, ali su mnogo smrdeli. Srećom u rezervi se našao čist veš i oprane pantalone, te su brzo dovedeni u red. Pošto su se okupali, smeškali su se i šepurili. Da nisu bili nemi, hvalisali bi se. Eto još jedne prednosti nemaka nad jezikometačima!


Zadnja promjena: ; 02.11.07 18:56; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: BARONISANJE

on 02.11.07 18:06
General mi je odgovorio:

„Trebaće nam podosta vremena. Moram izračunati. Približan broj neprijateljskih bataljona, prema podacima naše obaveštajne službe…”

„Nije to važno! Uništiti dnevno neprijateljski bat…”

„Puna kapa! Dnevno bataljon – to je više nego idealno…”

Za jednog generala to je više nego idealno!

„Takav tempo deluje destimulativno na živčani sistem“, rekao sam.

„Živčani sistem kasnije stiče samostimulaciju, gospodine naredniče. Sam sebe leči.“

„Čujte, gospodine generale. Ja više neću da uništavam pojedinačne bataljone. Za moje ratničke potencijale to je mizerno. Ne dobijem li na meti puk, ostajem u zemunici“, rekao sam odlučno.

„Gospodine naredniče, u potpunosti sam vas shvatio. Ovog trenutka unapređujem vas u kapetana. Gospodine kapetane, komandovaćete četom vojnih begunaca osuđenih na smrt. Određujem vam za protivnika 273. neprijateljski puk. Napred na izvršenje!“

„Razumem, gospodine generale!“

Šta mislite da sam ja dobio čin po čin kao neka medicinska sestra? Ne, dame i gospodo. Ja sam preskakao.

Pogodi, guskice, kako se proveo 273. neprijateljski puk. Da nije možda poslao glasnika sa porukom: „Mrtvi smo ali smo i dalje na položaju. Nikad nećemo odstupiti?“
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: BARONISANJE

on 02.11.07 18:07
Izabran sam za maršala bežeće vojske. Nikad slavnije čete nisu šljapkale po blatu džada i njiva. Narode maloumni, tebi govorim. Kako je moja vojska bežala! Ma toga grabljenja niti je bilo, niti će ponovo biti. Nepromenljivo kidavelisanje. Kako se moja vojska krila! Zavlačila se u mišje rupe, u plevu, u slamu, paprat, bukovo lišće. Bludnice i nevernice, vi ste prave diletantkinje u znanju pokrivanja repa. Kako se moja vojska prerušavala! Brci i seda kosa na mladićima, grba na pravim kičmama, dve zdrave noge na štakama. Glumci i travestiti, od nas se učite zanatu. Kako je moja vojska lagala! Od takve laži čik da sačuvate creva! Kako je moja vojska kamčila! Ciganke-vračare bukvar su i za lakoverne.

Šta nije radila moja vojska! Čime se nije ponosila moja vojska! Ko sve nije komandovao u mojoj vojsci! Zadivljujuća i neviđena vojska. Vrlina do vrline, vrlina na vrlini, vrlina pod vrlinom.

Sve, sve, ali bežanje! Ja sam pobedio bežanjem!

O čemu sam ono počeo da pričam?

5

Znate li, narode, za onu moju taktičku varku s putom? Ne znate? Nemoguće je da je ne znate! Ta to se uči u svakom udžbeniku za više razrede osnovne škole.

Da se vi ne šalite? Svejedno.

Trebalo je da izvršim marš. Jedinstven marš, nov svetski rekord: 557 kilometara da pređem za jednu noć; usiljenim hodom, tj. tabanima. Odredio sam maršrutu: poznat put. Dobar put: delom asfalt, delom kocka od granita, delom makadam sa nešto peska i rizle. Znao sam kao da gledam neprijatelja kroz okular i slušam pojačanim prisluškivačem da on čeka moju vojsku u zasedi i sprema joj slom. U željenome pravcu to je bio jedan jedini put, nije neprijatelju bilo teško da smisli gde da me čeka. U trenutku meni sinu: raskopaću put! Pošaljem svoje putare, oni toliko izrovu put da njime nisi mogao ići ni u krpljama: prašina, meka zemlja, pesak. Čim neprijatelj to ugleda, odmah ode da traži druge puteve, a ja naredim svojim inžinjercima: „Sagradite novu džadu pored onoga rovaša!“ Oni sagrade I mi isto veče odskakućemo do cilja. Neprijatelju nije ostalo drugo nego da se oblizuje. 557 kilometara pešačenja, kad sinu zora. Pobeda! Capisco?
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:22
Pa ovako, sto je red red je...prenecu neke svoje ISTINITE lovacke price i ovde. Red je da se zna, sta cu eto resih da otkrijem neke svoje avanture iz mlados', sada kada na vrata kuca staros'
NAPOMENA : Ako neko ne veruje u istinitos' istih tesko tju mu dokazati da je sve bash bilo tako. Eh, Bukovskom u pocetku niko nije verovao a ste videli gde covek doguro za nekih 40 godina

Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 1

VEGETARIJANAC

Krenem ti ja tako jednog dana da kupim 'leba, mleka, senfa i kobasica. Udjem u mesaru, kad devojka iza pulta stoji gola i cese uvo. Nisam se zbunio, ja ti odmah tu odreagujem i u tren oka skocim iza pulta.
U medjuvremenu dok sam preskako pult, uz pomoc telekineze sam zakljucao sva vrata i spustio venecijanere na prozorima, (usput sam ih malo prebrisao). Elem, nadjem ti se ja tamo iza pulta, kad ima sta i da vidim, ma lepota jedna, grudi ko rukometne lopte, noge lepe izbrijane, ma nigde dlaka. Kazem ja sebi kako sam imao srece kad sam naleteo na takvo parce mesa. Iznenada mi ona tada otkopca slic i moja altaka pade na zemlju (znate uvek mi se tako otkotrlja jer je mnogoooo velika) Ima negde tu 30-35 cm... i kad je ona to videla odma' je zapakovala pola od nje u sebe, eh nikad nece ceo da se spakuje. Eh sa mojim iskustvom od 687 ipo zena (to ipo je za jednu koja nije mogla zbog glavudze da ga konzumira) odmah ti ja nju obalim i ona dozivi 24 orgazma dok si rekao pljeskavica. Ja bre ostao i dalje cvrst pa sam dok sam izlazio na ulicu pomogao staroj bakici koja se zaglavila sa malim fitjom , sistemom poluge naravno, da se odglavi.
Mnogo me hvalila posle svojim koleginicama pa sam postao glavna faca. Ja sam bre jedini koji kad dodje u mesaru, dobije i ribe pored belog mesa.
Ali nije tu kraj.... sad ne mogu da nastavim zato sto mi se ispred vrata stvorio red nekih zenskih koje cekaju da dozive nedozivljeno, jer mnogo sam lep, mlad i bludan majkin jedini sin.
Nastavak lovackih prica sledi ovih dana samo da se setim o cemu da vam pricam, jer moj zivot ti je ko bajka .... em imam, em dobijam, em lekovi mi dzaba. Idem sada da popijem lekitj pa se pishemo za jedno 10 min ponovo.


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:11; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:28
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 2

KO ME TER'O Rolling Eyes

I takooooo...
To je jedan od onih dana kada vam bas sve ide od ruke i na ruku i sve lako klizi i "uz" i "niz" ma milina jedna.Posto vec znate za moju prirodnu obdarenos' nije mi uvek lako .Ali sta je tu je.
Palo vece i krenem ti ja sa mojim -BmW 850 gtix-fx-iks-ipsilon-GTL u grad.Ma nema tu sta da se prica ,otkljucam ti ja moju garazu ukopanu ispod sedmospratne kuce na Dedinje i krenem , usput ugazim u neko topche , eh h znate po koje zivince covek mora da gaji , ako nista bar zbog domacih jaja.
Tek sto sam krenuo kad vidim stoperku.Stanem ti ja ona udje , ma nije imala vise od 19 godina .Hmmmm napregnem ti ja moj mozak i razmisljam; da li bi bilo u redu da ja to malo obrstim , pre negoli stignemo u grad.A glupo mi da napadam , hmmm , nisam ni trebao .Gleda ona mene tako , ja lep ki slika .Oko vrata zlatna kajla , zlatan sat , Diorovo odelce ... (samo mi fali jedno tri zuba odnapred , a i to cu da napravim ovih dana)ajd sve to nego sto mi moj BmW radi ki sat aauspuh mi samo vice BRM , BRM ...mnogo volem taj njegov bajerise motor verke zvuk ,kad ona pocne da se vrpolji nesto nervozno na ono sediste pored mene i zapita me ; Gospodine jes' da nije u redu da pitam da ne pomislite da sam neka prakljaca , ali moram ,jel'te......da li ste vi ovaj nekad sa ovako mlado meso ulazili u kombinejsn? hmmm , gledam je a onaaaaaa....jaooooooo!!!! pale mi ruke s volana , zamutio mi se pogled i pretvorio u dvogledsirota , obukla neku suknjicu tesnu(verovatno joj to iz osmog razreda) majca oce da pukne ,sa strane iz profila opasno popustilo, ali sve na svom mestu.
Nije morala da pita za kombinejsn jos jednom , skrenem ti ja tu kod Malog Mokrog Luga ( to vam je tu odma blizu dedinja , ako niste odavdi) u jedan sumarak i krenem ti ja da oslobadjam mlado telo iz celjusti tesne trikotazne industrije.Kad sam joj skunuo majcu , umalo me jedna bubis nije zveknula u oko ...a sve tvrdoooo, nista ne talasa...skripuckaju mi zubi i kozana sedista od mog BmW i sve lici na to da ce malog opet da utopim ali ovoga puta u jezerce a ne ko do sada u kanal ili pu pu daleko bilo u neko mrtvo more.
I da ne duzim , tu ti se ja onako sa sredine terena probijem u njen sesnaesterac (to sam majke mi tek kasnije saznao da ima samo sesnajest) i krenem onako muski da odradjujem i odradjujem .Sad nisam siguran da li je sam ja to bez vadjenje radio dva ili tri sata , ali posle jedno petnajes minuta krene ti mene da s zavrcuje u mozak , sto od strasti koja me je obuzela , sto od toga sto mi ovaj moj kurajber posiso svu krv iz mozga na dizanje .Eh , nekako ti ja tu izdrzim da se ne onesvestim i osvetlam ti ja tu obraz.A ona , e to neka vam ona prica kako sam ja to njoj svasta uradeo....
I da ne duzim pricu , jedva ti se ona posle obukla , krenemo dalje i kad smo vec bili blizu tu kod Stepojevca ( sto je u stvari centar Beograda, za one koji nisu odavde)ona ti se meni baci na rame i kaze mi kako sam bre najbolji i da kod nje u njeno VIII-3 niko nije takav dasa i da ce me uvek nosi u srcu i u dushu.Eto dokaz da moze i sa dvajes godina mladju da se ima odnos , a moze i sa stariju , ako ne verujete pitajte onu baku iz prve price sto sam je spasio kad joj se Ficcko zaglavio.Ajd da priznam , i nije bas bila bakica u pitanju , tu negde oko 45 godina imala .Verujete nije bitno ko ima koliko godina .
Aj u zdravlje idem sada u neku Folk diskoteku da djuskam i da nadjem jos neku zenskinju jer ja to radim bar tri puta sa razlicitim zenskinjama za jedno vece , tako ti za jednu noc odradim sa svakom bar sest sati po jednoj snoski i em ja sit em zenske na broju.


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:21; ukupno mijenjano 2 put/a.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:39
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 3

Djiha djiha jedna noga kruta da ne bude devojka mi ljuta

Narafski kao i svi bogatasi imam i ja konja , i to ne samo jednog nego nekoliko.Imam i najbolji mobilni od 3 cm velicine sa ugradjenim friziderom i dvd plejerom , ali to sad i nije vazno.Hteo sam da vam pricam kako sam se proveo jedared kad sam moje konje vodijo da se utrkuju za novce.
I takoooooooo utovarim ti ja te moje konjice u prikolicu i krenem ti ja na hipodrom.Kad smo stigli u pozadinske prostorije istovrismo ih i mi odosmo na pivce i i po jednu brlju s led kafana ko kafana , sank astali stolice sta tu da se prica .E ova nije bila obicna , u njoj je radela jedna mala slatka ko med,i oma mi je zapala za oko a i ja njoj takodje , jer sam bas bio onako mnogo lep tog dana , ai ona tri zuba sto mi Milenko izbijo u tuci sam napravio .Mnogo mi lepo ispali ti zubi , mislim lepo ih zubarka opravila (jaoooo!!!! a tek to sto je prica ...ce vam pricam jednom) tako da sam bas bio lep sve sa zlatan jedan i dva bela nova zuba(ostali malo zuckasti ali da ga *ebem nemogu ih perem bas svaki dan).Sednemo ti tako mi za astal porucimo po jedno zidarsko i spustim ja odam kljuceve sa daljincem od alarma za mojeg BMW-a , odam izvadim moj mali mobilni i sve tako stavim ispred sebe.Ma divota jedna...
Odmerim ti ja malu odma , uzmem meru jos dok je prilazila i spremim se za napad , zalizem frizuru sa cesljem iz zadnjeg dzepa i sacekam je da pridje.
-Jel dete , pitam ti ja nju, volis li ti konje , pa zado ovde radis ili si ovdi zbog ovako lepi momci kao ja ?pogledam je sa onaj trovacki pogled od kog pucaju dugmici na bluzu.
-Pa znate ja sam ovde , rece ona ,zbog suvu egzistenciju mada volim i konje i ljude i to podjednako ,ali nikako da i ja probam da jasem neko rasno grlo.
Jahala sam neko kljuse kod mene u selu ali kljuse ko kljuse lipsalo pre samog kraja - tu se ona zarumene ko jabuka.
To ti za mene bese okidac , uvek ih namamim na te zivotne teme , i pozvajh je da ode da vidi da li je moje grlo dovoljno rasno.
I pristade samo mi rece da mora da zavrsi smenu i da ce biti slobodna za jahanje za pola sata.
Sta da vam pricam , ovi moji za astalom nisu bili iznenadjeni uopste ,, znaju me u dusu.
sabijemo ti mi u sebe tu jos jedno po 10 piva svaki , naravno ja nisam ni bio pijan ,sta je to za mene .Mile i Zika pali pod astal a ja ko da nisam nista popio.
Znate ja kad popijem , em dobro vozim , em *ebem ko nerast , ali to sad nije vazno.Dodje i kraj smene odosmo ti ja i mala slatka konobarica iz kafane pravo u box kod moji konjici.
Jao kad ih je videla odusevila se i pta ti ona mene kojeg ce da jase prvog .Tu ti se ja odmah ponudim i predlozim da sam ja najcistokrvniji medju njih i da moze da me zajase samo ako joj ne smeta njegovih 35 cm u ladnoj vodi .Kad je cula koliko sam rasan nasloni se ona rukama na zid od stale ,podize svoju kariranu suknjicu i kaze ajde prvo da mi das podstrek pa cu ja da zajasem prema suncu kroz preriju zadovoljstva .Gle ti male pomislih ja , pesnicka dusa a zaglibila u ovu rupu od kafane na hipodromu.Odmah ti ja nadjem prikljucak kod nje ...Bilo tu i , JOJ , I kuku lele ali nekako ti se ja ugnjezdim medju njene sedece misice i krenem da gizdam u sitan kas...
Kad zazvoni ti meni moja motorola a ja ne stigoh ni do pola , javim se naravno preko onaj hends fri kad ono zove me moja mila majka da me pita da li sam popio sve lekove koje mi je moj doktor prepisao. Nisu to neki bitni lekovi , znate ponekad imam tako neke halucinacije , kao da sam nesto doziveoooo a ustvari nisam . I ajde sto nisam nego svima pricam kako jesam i posle kad popijem lek se setim da ustvari nista od toga nije ni bilo .
GLE ! vreme za moj lek , izvinjavam se ne mogu dalje da vam pricam moram da pijem vode i lekove , pa posle malo da odspavam , jer doktor se ljuti kad nam udje na odelenje a mi nismo popili sve lekove.
Sve vas jasem, ovaj ljubim htedoh reci , pa uzdravlje nastavak sledi samo malo da odmorim. Cool


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:12; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:44
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 4

Avijonska avaNJturaaa

I takooooooo
Leteo ti ja jednom avijonom , isao ja kod tetke u Sombor i ufatim ti ja direktnu charter liniju Beograd-Dubai-Budimpesta-Sombor .Ma nismo ljudski ni poleteli , mislim da smo se sve vreme kotrljali , ali ajde sad nisam ja pilot pa da znam koliko se kotrlja a koliko se leti , tako da mi se cini da je vreme stalo .Kroz prozor sam video prelepa polja kukuruza i kupusa koja su se pruzala niz ceo put.
O'ma sam je primetio ,sedela je tu odma iza "majstorovog" sedista.Lepa mlada ma nije imala ni 40 , ma sta da ti kazem ,Prozdire me ocima onako bezobrazno , a ja iskusan u tim stvarima , kao ne gledam je direktno nego vise onako indirektno
I konacno resih ja da se predam sudbini i kada me je pozvala na svoje sediste , ja ti o'ma to prihvatim.
Pala noc , u avijonu ugasili svetla i cuje se samo zvuk hrkanja i brundanja motora .Ventilacija ko ventilacija , ne radi naravno , pa je sve jos pojacano mirisima davno opranih carapa
Pita ona mene odakle sam , ja kazem da sam iz Dedinja rodom a da zivim i ne radim na Senjaku.Kaze ona : ahm ....dobro ...kad u neko doba krene ti ona da baja meni nesto oko dugmica na kosulji i oko kravate , kaze da imam neke mrvice (tu ti se ja setim da mi ostale mrvice od bureka sa mesom)
.....i ja polako ali sigurno ostade raskopcan i u sledecem trenutku i razoruzan .Ona STOKA dole o'ma podigo glavudzu da mu slucajno nesto ne promakne .Naravno kada je videla radoznalog MAZONJU , zacas on nestade u njenim ustima .
E sad malo nam se truckao avijon usput sto je meni mnogo prijalo i nisam se zalio sto nebeski putevi nisu bili bas tako ravni kako sam ocekivao .
I sad ona radi i radi , i radi....ma skoro dva sata sam izdrzao.I tu ti ja nju vestim dzudo zahvatom prebacim u jahaci polozaj, malkice udarila glavu ali nije joj nista falilo i lagano (da ne probudimo druge putnike) odradimo sex laganica .
Posle mi pokazivala foto album sa slikama njene familije , vidim ja da se ona mene ozbiljno uhvatila , cim mi pokazuje rodbinu.Kad odjednom vidim ja da smo stali , pogledam kroz prozor kad ono uhvatilo nas crveno svetlo.Pu ! kazem ja , kad ni ovde na nebu ne postoji zeleni talas.
Ipak smo stigli na vreme , ja kod tetke a moja saputnica kod decka svoje sestre.Pricala mi kako se zaljubila i kako ne zna da li da preotme decka ili da umre tuzna , jer sada kad mene zna vise ne voli ni njega ni ni njegovog ortaka nego samo mene
Dao sam joj ja moju vizitkartu i bas je ocekujem ovih dana.... Cool


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:12; ukupno mijenjano 2 put/a.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:48
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 5

Fudjiiiiiiiiiiiiiiii

i takooooooooooo
A jesam li vam pricao kad sam bio fotograf.E to vam je prica prva liga.
Iznajmim ti ja lokal u centru Beograda , odma tu kod Stepojevacke padine , i krenem ti ja sa slikanjem svega i svacega , sve u nadi da ce neka zenska da dodje i da trazi da je "opalim" bez ganderobe.Ali ...kanal...ma ni jedna.Resim ja da dam oglas u novinama sa sledecom sadrzinom:
Mlad fotograf zeljan eksponiranja , trazi foto modele zenskog roda radi blicanja u dvoje .
Ljudi moji kad su krenule da se javljajuuuuu.Sutradan isped radnje, red, malo mi se komsije bunile jer s pogazile neki lukac i pariku , malko se ljutio komsija Zivko , ali mi posle oprostijo kad sam mu dao da gleda slike.Kad je on video sa kakvim nogicama su one gazile po toj njegovoj poljoprivrednoj kulturi , nije se vise bunio
I tako jedan dan dodje ti meni jedna onaaaakooo bas fina dama , ali nije htela da se skine nego da je okinem za dokumenta.I posadim ti je ja nju na stolicu i odem do aparata, kad sam pogledao kroz zuher , kad se nisam slogirao , LJUDII dosla bez gaca da se slika za pasos.Ajd to , nego misli ona da ja ne vidim sta ona radi jer dosla da slika lice , ceska ti se ona po zbunu, kao da se ceska po glavi.Pomislih......i onda im djavo kriv kad ih fotografi opaljuju , pa im posle jos kazu kako nemaju kodeks.Dobrooo ...rekoh ja.
Okinem ti ja njoj te slike za dokumenta i onda priblizim jako blizu aparaturu sa stalkom naravno i kazem joj da mi treba jedan krupan plan njenog lica . ops:
I slazem ko pas....Dok si reko Fujiiiii ...ja ti ga munem njoj medju preopone i kazem ti ja sebi dok sam se usadjivao duboko ...ti ces meni da se ceses sama ovde pored mene zivog.I zaglavim ti ja chesagiju tamo gde je svrbelo.Pomislih da li je dobro kad zena ne nosi gacice ili nije,Nezgodno neki put , moze prasina da upadne , ili neku mikrobi , paraziti, hmmm ili ja ...ipak dobro je ispalo i upalo
Ljudi sto je to bio sex...ma prava sam stoka bio , radio sam vredno i posle toga sam bio mnogo ponosan.
Sve do jutra kada sam poceo da se cesem i ja i shvatim da se ona nije ceskala iz strasti , nego zbog PIcajzli Shocked
I takooooooo
posle sam otisao na bolovanje a onaj seljak Zivko sto su mu pogazile luk i pariku nastavio sa poslom i sada se ubi od para a meni se vise ne slika jer sam *ebo sliku svoju zbog lude glave i golicljive pice
cheers


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:12; ukupno mijenjano 3 put/a.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 0:56
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 6

FRIZER geek

i takooooooooooo
Jednog dana ostanem ti ja bez posla , proglase me za vishak , eh uvek radnici nagrabuse rekoh ja sebi.
U dzepu ni prebijene banke , rekli da ce da mi daju neku otpremninu , ali ko da to doceka.
Vracam se kuci , idem nogu pred nogu i razmisljam cime bih mogao da se bavim .Razmisljao sam iz sve snage ali nisam bas bio nesto snazan na tom mestu.
I tu ti ja krenem da spominjem drzavu, neke politicare i krenem da im psujem sve po spisku , naravno u tom spisku je i ono za majku i mesto gde se to radi.I sinu mi ideja Stignem kuci i prvo resim da odspavam malo jer sam se umorio nista ne radeci na svom radnom mestu .
Kad sam se probudio odem da kupim svu potrebnu opremu za moj novi biznis.
i kupim ti ja makazice jedne fine i jos neke alatljike.
Dok sam se vracao kuci zamolim kuma da mi da jednu sobu sa ulice za lokal i da cu mu platiti kiriju cim skupim prve pare. Kum kad je cuo sta otvaram rece da ne moram da nista placam samo njega da zaposlim na prijemu musterija i kao glavnog pomocnika. Danas mi je sretan dan pomislih i odoh kuci zadovoljan.
Za nekoliko dana sredismo mi lokal i krenusmo da okacimo firmu. Kum doneo merdevine i burgiju i zasrafismo tablu sa natpisom :
Frizer za DONJE FRIZURE & OSTALI STAJLINZI ops:
Nismo ljudski ni sisli sa merdevina kad su krenule musterije ...auuuu....te pitaju za cene, te za higijenske uslove, te da li imamo sidu, te da li radimo sa kuchitji i ostale zferke.... .
I narafski sve ti mi njima lepo objasnimo i zakazemo prve termine za sutra. za zifotinje smo im rekli da nisu nash fah i da ih ostafe tako lepe dlakafe i fesele
Te noci nisam ni spavao, pri samoj pomisli da ce mi san svakog mudonje biti svaki dan u rukama i da cu da ih ulepsavam i druzim se sa njima po ceo dan, ipak me uhvati san i odremah jednu partijicu do 6 ujutru.
I odma trk u radnju, lepo ja pripremio alat i cekam .... 07:15 , ulazi jedna zena i kaze da se juce sa nama dogovorila. Odmerim ti ja nju, zasiljim brk i pogledam je onako sindromom "lenjog oka " i kazem joj da se raskomoti.
E sad, pocese nesto da mi drhte ruke, iskreno nisam nikad to radio, ma i nije to neka filozofija okurazih ja sebe i pridjoh stolu gde je ona zenica lezala. Pitam ja nju kako cemo, mislim kakvu frizuru bi htela ?ona rece ; LAKO TJEMO i da hoce malu pistu .
Aiiiii, pa ovo mora da je zena od nekog pilota pomislih ja. Drmnem ja kuma laktom i pokazem mu da odemo do sale za sastanke, ja za njim i pitam ga jeli kumeeee, sunce mu kalajisano kako se pravi ta pista ?
I tu ti kum umre od smeha i kaze da je to prosto ko pasulj, da pustim njega on ce da radi a ja da pomazem. I bi tako.
Udjosmo ponovo u ordinaciju i kum zasuka rukave i krenu u asfaltiranje piste
zavrsimo ti mi tqj posao , zenica zadovoljan kum i ja brojimo prve pare i odma otrcasmo za sve pare da kupimo piva
I taman krenemo mi da pijuckamo pivo i da se radujemo svetloj buducnosti uz pi*cu u ruci kad evo nove musterije , mlada , lepa , vitka , sa velikim sikama , lepotinja ubava
Dobar dan gospojice , rekoh ja , kakvu bi vi frizuru da napravimo za vas u nasem umetnickom studiju ?
Ona rece da ce to da mi sapne na uvo sramota je od mog kuma koji oci izbekeljio ko neka ala i da joj je malo neprijatno.
Vazi kazem ja , i krenemo ka ordinaciji.
Kum za nama , tu ti ja njega mrko pogledam i on shvati da ne treba da pomaze nego samo da sedi i da popije svoje pivo.
legla ona skinula se (ali skrooooz) Joj bem ti sunce pomislih, sta ako mi se digne , ispod belog mantila nemam nista i ima blam da me pojede.
Kaze ona ja bih glatku frizuru ko decija guza. Uredu madam rekoh ja, sacem ti opravim kodzak frizuru kaku nisi imala nikad. Uhvatim ti ja makazice i krenem da sisam visoko rastinje njenog intimnog trenutka.
Ja seckam , pa je malko uhvatim ovde , malko onde ,a madam se zadovoljno smeska vidim ja da joj lepo , jer joj orosili brci. A i moj onaj ispod mantila provirio pa sve hoce da proveri kako ja to radim .Stisnem ja mantil medju noge i kazem sebi; nema bre da se kokash sa musterijama , procuce se pa ces da vidis kako losh glas daleko stigne.
Elem kad smo makazicama skratili sta smo imali okrenem se i sa police skinem penicu za brijanje.
Stavim ja penu ....

i polaaakooo nezno , potez 'vamo , potez 'namo, malko je ponekad uhvatim za gornji deo pa je onaaaakoooo zotegneeeeem e sad tu mi bilo malo nezgodno sto tu dole nema nos kao kod nas muskih kad se brijemo , malko sam proklizafao ali sam ipak nekako uspeo da udarim prafi galntz. Kad sam zavrsavao uzmem vlaznu krpicu i umijem joj macu da vidim kako izgleda .Savrseno , i po staroj navici kao kad mi muski zavrsimo brijanje , ja ti nju tapnem dva puta po levom i dva puta po desnom obrazu , aiiiiii....tek tad videh kako je pogledah je u oci stidljivo i upitah sta da radim? Ona se nasmeja i gurnu ruku pravo ispod mog mantila (tu ja odskocim dva metra i uplaseno gledajuci i njenom pravcu zanemim na cas) i pokaze na njega i rece :
Molim vas da proverite sa vasim dodatnim alatom. I tu vam ja odigram profesionalno da kraja i kazem kako ne vrsimo imtimne odnose sa javnoscu a pogotovo ne sa musterijama.
Posao je cvetao iz dana u dan .Kumu sam obrijao bradu i brkove i postao je pristojan i nije mi vise plasio stranke.
Ovih dana slavimo jubilej , pa delimo besplatne frizure za dame .
Prvih pet dobija besplatnu frizuru po izboru.
afro cheers


Zadnja promjena: ; 12.11.07 1:13; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 12.11.07 1:02
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 7
CYBER SEX Cool

i takoooooooo
Joj ljudi da vam pricam kad sam se ja jednom pravio dasa.
Bilo to ovako....
bas ti ja nabavio svoj prvi Pc 286 na 3 megaherca i zakacio ti se ja na internet.I naletim ti ja na neki forum , mislim da se zvao Galija ili ...ma ne znam ni sam znam samo da je neki brod bio u pitanju i tu ti ja zapocnem konverzaciju sa jednom vrlo ozbiljnom personom.Naravno zenska , sta bi drugo bila.I krenem ti ja sa njom cile mile i mic ,po mic, stignemo ti mi naravno do seksualnih tema.Tu ti ja njoj svasta pisao i svasta obecao , sve se nadam da od toga nich nemoz' da bude jer ipak daljina ti je to.Pisao ja njoj kako ja to mogu dva dana i dve noci bez vadjenja , kako mi alataka pola metra, kako sam lep ki slika. Pisao sam joj i da imam sve zube i kosu na glavi, kako vozim mercedesa i svasta jos i tu ti zapocne nasa romansa. Kuckali ti mi tako jedno vreme, imali ti mi taj kako ga zovu, Cyber sex, ma sav sam monitor imazao sta da vam pricam , ali nije mi bilo zao , mnogo zgodna na recima i na slikama bila ta zenica. Proslo tako neko vreme kad ti ona zakuca na moja vrata jednog jutra. Kad se nisam slogirao....razmislajm ti ja ...jao sad kad me vidi a ja umesto zgodan lep i dobar , mator ruzan i zao. Jaooooooo sta cu kuku lele razmisljam u sekundi i ipak ti ja njoj otvorim vrata svoje garsonjere
Cim smo se videli odma smo se spazili i naravno isto kao i na internetu, procveta ljubav na prvi pogled (bez obzira na moj lazni opis i moju laznu skromnost)
Pitam ti ja nju da li je gladna , umorna ? a ona kaze da je gladna ali da nije umorna.Ja ti tu naseckam slanine i bela luka i isecem nekoliko kriski domaceg sira i ponudim ti ja nju da se ljudski najede.U pocetku se nesto femkala , jao kako cu slaninu , holesterol i te fore ali kad sam okrenuo ledja ona sve smazala.Pogledam ti ja nju a ona puna energijeee....oci sijaju ko zvezde danice , vidim ja koliko je sati i prihvatim cinjenicno stanje.Pridjem ti ja njoj i zavodnicki je pogledam u njene lepe oke i pitam je : Ocemo li baby ?
Naravno nije me odbila i tu ti mi otrcimo u dve razlicite sobe ukljucimo racunare i krenemo kao ludi da se seksamo sa tom razlikom da to nije bilo vise na daljinu nego na jedno tri metra razdaljine. Ipak smo kasnije nesto od toga probali i uzivo.Sada kada razmisljam o tome iako je proslo mnogo godina nekako me obuzmu emocije i sav se raspekmezim .


Zadnja promjena: ; 21.11.07 18:07; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 21.11.07 18:02
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 8

santa Deda Mraz santa

Resih ja da poboljsam svoj budzet i prihvatih ponudu iz oglasa gde traze DeDa mrazonju.
Odem ti ja do firme koja je raspisala oglas i lepo dobijem uniformu i obecanje da cu dobiti celih 350 dinara ako budem za novaka nekoj deci odneo poklone.Ej 350 dindzi bre pomislih, i momentalno obukoh odelo.Pogledam se u ogledalo i shvatim da sam to trebao mnogo ranije da uradim i da je steta sto proslih novih godina nisam bio hororarni DEDA mraz

Izadjem na ulicu i polako krenuh do magacina gde su bili zapakovani paketici za decu koja su me zeljno ocekivala.Napunim ti ja vrecu sa paketima i polako krenem niz ulicu , bilo je negde oko 18:05 i pomislih da bih prvo mogao na jedno pivce ili vrucu rakijicu pa posle mogu polako da krenem na odredjene adrese.Jer , DEDa mraz mora da ima rumene obrascice , a kako sam ja u Pancevu , nisu mi bas rumeni od zdravlja jer nas gadno truju.
Udjem u jedan kafic , jos nisam posteno ni usao kad krenuse ovacije , tri devojek koje su sedele odmah do prozora krenuse ushiceno da vriste i da me pozivaju za njihov sto.Povikase ....DEDAAAAAAA mrazeeeeee ...dodji do nas da nam das poklone mnogoooo smo bile dobre ove godineeee.Eh , pomislih sto da ne , ako su stvarno bile dobre i treba da dobiju poklon.
Sednem ja i krenemo mi po kuvanoj rakiji , cisto da ugrejemo telo i da razveselimo dusu.
Medjutim , malo -pomalo , krenuse one da se sve nesto naslanjaju na mene , kao da provere , da li mi je prava brada , brkovi , stomak eeeee stomak pomislih , pa dobro , ako hocemo na proveru predlozim ti ja njima da krenemo do mog "severnog" pola i da se na licu mesta uvere da je sve original i da ja nisam neki DeDa koji se folira i nosi odelo DEDA mraza za neke pare(pomislih u tom trenutku , boze kako bezocno lazem ,ali ko bi odoleo takvoj prilici ajde recite mi)
Kada smo izasli iz lokala one postavise primedbu da im je sumnjivo sto Deda ide peske a nema sanke i irvase .Snadjem ti se ja iz prve i kazem da su irvasi kod vetrinara , a sanke kod vulkanizera Naravno sve tri prsnuse u smeh i rekose da mogu da idu i peske , jer ce im se ispuniti zelja da raskrinkaju Deda MraZa , i da to cekaju celog zivota.Jedna od njih rece da ona u principu veruje (plavusica mnogo slatka je bila ) ali da mora da proveri licno & personalno.
Dobroooo OhO -Ho ! rekoh ja
Naravno imao sam srece kad smo stigli do mog stana sto je gazdarica vec bila polupijana pa me nije startovala za kiriju, i sto se mnogo obradovala sto je i Deda MraZ stigao i do njene jazbine
Udjosmo ....Joj! pomislih , da je bar Don tu ili Bundeva da malo pripomognu , ali sta je tu je stisnem ti ja zube i resim da se izborim sa situacijom.
Srecom ona jedna crnka rece da bi ona prvo proverila stomak , nasta se ostale dve slozise i rekose da ce posle toga da provere , bradu , kosu i brkove
Srusise ti one mene na krevet i pukose usput dva federa iz starog madraca koji je ona bestija od gazdarice kupila na rasprodaji negde pocetkom ovog veka.I naravno , krenuse oko kaisa da se motaju i da zaplicu i rukama i jezikom jer smo popili po cetri vruce rakijice.Ode kais...i pocese da otkopcavaju pantalone jer su one bile podignute visoko iznad struka ....I OOOOOOOP ! najverniji DedA MraZov prijatelj iskoci iz svog sklonista (nije imao kapicu , zaboravio sam da kupim ) i izazva odusevljenje medju mojim novim prijateljicama.
Naravno nisu bas mogle da odole i da se ne upoznaju i sa njim pa krenuse da zaviruju pipkaju , a on krenuo da raste ko kvasac i da postaje sve zanimljiviji i zanimljiviji
Ona plavusica se prva latila posla i sve uz sitno vriskanje , puno radosti , rece da je upravo ovako zamisljala susret sa deda mrazom , jos od puberteta
Uz puno toplih pogleda i cestitki i pozdrava ona krene da povlaci polugicu gore dole , nasta su se one dve drugarice svaka sa svoje strane ,brzo prikljucile .
Te , kako si , te kako si lep , te sto ti lep ten , te cmok ovde , te cmok onde , te mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... i polako pocese da se skidaju .U jednom trenutku njih tri nesto krenuse da se domundjavaju i u sekundi ona mala slatka plavusica se prikljuci na Deda Mrazov prikljucak za najlepse zelje jednoj devojci
Crnkica rece da hoce da proveri da li su brci u Deda mraZa pravi i da ce pokusati da ih pokvasi pa da vidi da li ce otpasti od vlage ....taman sam hteo da kazem nesto kad mi ona zapusi usta svojim toplim butinama i ja ostadoh bez teksta .Treca je vodila racuna da plavusica pravilno sedi na DeDi i pridrzavala je za njene "petice"Kasnije se zamenise ona i crnka uz konstataciju crnke da brkovi i brada polozili ispit i da je red da i ona proveri ostatak.
Plavusicu sam sad mogao da sagledam iz drugog ugla i mnogo mi se dopao taj ugao jer je ona "jadnica" bila celava tamo gde je crnka bas bila gusto naseljena
I tako prolaze minuti ko sati , one testiraju ja uzivam i dodje i trenutak kada one rekose da moraju da krenu.Ja ih cudno pogledah i zapitah ...Jeli a da proverite da li je stomak pravi , kad mi one rekose da su proverile pokretacku polugu Deda mraZove duse i shvatile da je sve istina i da ce se rado secati svog jedinog i pravog susreta sa DedA mraZom .
Hmmm, nasiljih brk popravih uniformu , pozurim da podelim poklone i odem po onih 350 dindzi , jer tri je tri , ali 350 dindzi je 350 Cool


Zadnja promjena: ; 21.11.07 18:09; ukupno mijenjano 1 put.
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 21.11.07 18:07
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 9

BEZ MESA MOLIM cheers

Eto kakav je zivot , taman sam se navikao da redovno idem kod moje komsinice u mesaru i da se snadbevam lepim i kvalitetnim mesnim preradjevinama , kad ti meni jednog dana doktor zabrani da jedem tesku 'ranu.I sta cu sad ? Nije bas mnogo toga ostalo ako se ta fina teska hrana izbaci.Pomislih , jedino mi je preostalo da jedem ko ptica , neko zrnevlje ili one vegeterijanske stvari.Ali meni je ustvari bilo najvise zao sto nesmem vise u mesaru , a takve me lepe uspomene drze za taj SZR
Ali sta je tu je , pri povratku od doktora svratim ti ja u apoteku za neke lekove koji bi mogli malo da prodzaraju krvne sudove pa da se sto pre ociste od prasica , jagnjica i ostalih teskih zivotinja .Udjem ti ja u apoteku kad onooooooooooo , za pultom jedna mala slatka apotekarka , nasmejana , raskosna , puca od zdravlja.Dobar dan kazem ja , da li imate nesto sto neutralise tesku hranu i cisti krvne sudove , ali da bude brzo jer znate preplacen sam u mesari preko puta , pa steta da mi propadnu pare .
Pogleda me lutkica sa druge strane pulta zaprepasceno i rece da nije sve u mesu da ima nesto i u ribama i da mogu lako da se presaltujem na takvu vrstu ishrane i tu ti ona sebe navede kao primer .Gledam ja nju , hmmm, bogami ako se hrani samo ribama i slicnim stvarima zaista izleda fenomenalno.Pozeleh da odem po pecaljku i da upecam ovo mladunce Doduse ona mesareva kci mi nekako deluje raskosnije ali apotekarka deluje kao dobro spremljen auto za trke , onako nekako ,cvrsto i sve mi deluje kao da moze onaj pult da preskoci kao Trinity iz Matrix-a.
Vazi , slozim se ja iz prve i po ko zna koji put tu ti ja pokazem sebi i drugima kako sam ja jedan fleksibilna persona i resim ti ja da poslusam savet "ribice" iza pulta.
Dogovorimo se da je sacekam posle radnog vremena , jer ipak nije red da na radnom mestu propagira neki vegeterijanski sitem , jer vec se stvorio red nervoznih musterija koje su dosle za svoje lekove za pritisak i za srce.
Odem ja kuci , pogledam se u ogledalo i pomislih kako i ne izgledam tako lose , doduse imao sam one tamne fleke ispod ociju i malo mi bile iste krvave , ali sta sad , pa skoro svi mi posle nove godine izgledamo slicno.OSIM NJE ! Ona je zaista izgledala kao da je sisla sa neke planine , rumena u licu , bistrog pogleda i neverovatno dobro se drzala za svojih 22 godine sto sam ja odmah prepisao zdravom nacinu zivota.Eto npr. JA ja sam i sa 22 bio dosta propao od neprespavanih noci i od moga druga kome i danas tepam od miloste JACKY & DANY (Jack Daniels)
Pogledam na sat i shvatim da mi je ostalo jos samo sat vremena do zatvaranja apoteke.Trk u kadu i tu ti se ja lepo sredim jer nisam znao da li ce na vecerasnjem sastanku da doddje i do celog pregleda tela , ili ce me terati samo da kazem AAAAAA , da vidi u kakvom mi stanju grlo od silnog jela i **** .
Sve u svemu tako skockan odoh da pokupim svoju novu prijateljicu koja ce mi pomoci da mi pritisak bude dobar ili da ga samo malo podigne pa da ga opet vrati u normalu( to je znate onaj test opterecenja sto se nekad radi kod doktora)
I naravno kao sto sam i pretpostavio odvede ona mene u njen mali lepi stan i zamoli me da malo sednem i sacekam dok se ne sredi.Sedim ja tako i gledam po njenoj sobi , a tamo sve neki indijske figurice , sve mirise na one lepe indijske stapice ...mmmm...skoro da sam zaspao kad se ona pojavi samo u bademantilu.Kao dobar pocetak , kaze ona ides prvo na vagu u kupatilu da vidimo koliko si sada tezak rece Uh , bi mi malo neprijatno , ali sta je tu je pomislih.Stanem ti ja na vagu i naravno pukne opruga i vaga se pokvari.
Aiiii belaja , obecam da cu joj kupiti novu , a ona shvati da nemamo vremena za gubljenje nego da predjemo na vizuelne metode .I dok si rekao holesterol , spade onaj bademantil sa njenog tela ...Aiiiii , ljudi pa to je bilo grcko-rimsko bozanstvo koje hoda .Prosto sam se bojao da gledam a kamoli da pipam , jer kad je nesto tako lepo prosto ti dodje da ga koristis samo za ukras, steta da se trosi(da traje duze)
I dok sam ja tako stajao ukopan ona mi rece da to sto vidim je samo zato sto je vegeterijanac godinama i sto ide na aerobik svaki dan.Hmmm , pa gde cu ja na aerobik ? smejace mi se bre kolege , rekoh ja njoj
Jos nisam ni zavrsio recenicu kad ti se ona spusti van mog vidnog polja i poce da proverava da li mi sistem dobro zaptiva i da li mozda pustam negde sa strane.I naravno , ni to nije bilo ispravno i poce ona polako da me dopumpava (ventil je nasla iz prve, i vec je sve bilo spremno)
E to dopumpavanje mi se dopalo najvise od svega veceras.Nadao sam se samo da je necu skrckati tako lepu i cvrstu kad je dohvatim sa ovim mojim radnickim rucerdama.
I nisam , prosto nisam mogao da verujem kako sam bio nezan (cak me i pohvalila)
Za svaki slucaj resim ja da ipak ona prva proveri da li je ventil ispravan i koliko se sistem podigao.Nije joj bilo tesko da proba , znate mnogo pozrtvovana je bila ta slatka apotekarka, malo po malo , prokrci ona meni put i ja joj rekoh da se necemo videti jedno vreme i da cu biti otpozadi , pa ako zatrebam samo nek kaze .
Da li od ribe ili od povrca njeno telo je bilo neverovatno zivahno i delovalo mi je kao da me je neko prikljucio na 220 volti Ustvari sam sam se prikljucio i ko mi sada kriv
Eeeeeeee koja je to energija bila ljudiii , povrce cini cuda to mogu sada da garantujem
I posle duzeg razgibavanja dok smo opusteno leskarili u toplom krevetu ona me jos jednom iznenadi neponovljivim repriziranjem celog programa jos jednom.Sta cu ? Nisam se naravno bunio.Sutra sam otrcao na piajcu i kupio samo povrce i ribu jer neko mi se najavaio za veceru , kaze : Sad kad smo poceli nema prekidanja tretmana sve dok od tebe ne ucinim Tarzana He he pomislih , kad je Dzejn ovakva mogu da budem i Chita samo nek ona bude uvek blizu mene Laughing
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

Re: BARONISANJE

on 21.11.07 18:31
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 10

Biznis na struju Idea

i takoooooo...
Razmisljao danima cime bi ja to mogao da se bavim , jer ovaj moj posao kao bravar mi slabo nesto donosi para.Mislim nije to los posao , ali kinta slaba.
Krenem ja sebe da preispitujem i posle kraceg razmisljanja od jedno dva sata ,shvatih da i nemam bas neki spisak sposobnosti osim da postanem bravar na kvadrat ili da probam da otvorim neku trgovinu.
Trogovina eeeee, pa toga koliko hoces rece meni moj kum Risto , svi prodaju isto a para slaba. Kaze on meni da razmisljam o necemu sto ljudima treba svaki dan i da onda lupim sakom o sto , dam otkaz u firmi i cak ako treba da ostavim i zenu ako se ne bude slozila sa mojom jakom muskom odlukom.
He he , moj kum je genije , pomislih ...a uspesan je on covek , on se bavi export-import uvoznim damama iz beloga sveta i narafski ima svoj sopstveni servis za odrzavanje istih koji on zove poslovna pratnja.
Nije da mi se bas to svidjalo kad je poceo ali kasnije kad sam video da se namlatio para , a i nekako se podmladio jer za dorucak ima plavusu , za veceru crnku i crvenu, ne ruca nikad tako da ove dve spaja za veceru.Mada vecerati kazu nije zdravo , oce tesko da padne na stomak ako preteras , on stalno preteruje i u zavisnosti od trenutka ima uvek nesto na stomaku ali nije tesko , bas kontra , moj kum konzumira samo ekstra lake i zato uvece spava ko zaklan.
Toliko o Risti , da se ja vratim na moju muku.
Celu noc sam razmisljao sta to ljudima treba svaki dan... i nikako da odlucim izmedju nekoliko stvari.
E sad neke od tih stvari i nisu za prodaju , kao sto je npr. LJUBAV , ona svima trebas svaki dan i to u velikiiim kolicinama , ali ljubav nije na prodaju.
Sex , i to ljudi vole svaki dan , ali nisam ja Rista da prodajem ultra lake curice , jer zive duse su to , a i ova "sablja " sto je bila se bas nije slagala sa tim.
I taman kad sam resio da odustanem i ostanem to sto jesam ,a dobar sam ja majstor majke mi ,sta ja prisrafim nema da mrdne .Ako ne verujete samo da pitajte moje musterije kojima sam sredjivao ulaze i izlaze , zatezao , pritezao i na kraju muski zavarivao ... ma to ja svetski uradio, mada , sta vredi sto sam ja to uradio kad sam video da im opet ulaze i izlaze bez ikakve kontrole
Hmmm... shvatih da bi mogao da otvorim seksi shop i da prodajem izvesne zamene za zadovoljenje zivotnih potreba.
Ma odusevio sam se , prvo sto sam uradio otrcah odma u radionicu i krenuh da pravim vibrator i taman kad sam krenuo da secem jedan profil od 22 cm i da ga stavim na strug da ga obradim , asve sam vec spremio ; motorce jedno od 5 kw i jak kabal za steker .Radim ti ja sav srecan i pun elana kad ulazi Rista .
Zdravo kume , kaze on , sto cinis ?
I ja mu pokazem svoje prvence od 22 cm sa koga se slivala voda dok sam mu davao konacni oblik, objasnim mu da sam spremio i motor i sve i da cu da proizvedem u svim velicinama i naravno bojama , pa sa razlicitom sarom , rebraste , kvrgave ...
I taman da kazem da mi dovede jednu laku da probamo moj heavy metal works ,koji sam bas pustio u prvi probni rad , model sam odma nazvao "Crni Djordje" pridje ti on meni i samo mi da vizitkicu i kaze da tu ima sve za jedan seksi shop.
Hmmm , a sto da kupujem kume kad ja mogu to da proizvodim , em lepse , em jace , em srpski proizvod .
Kume , kaze Risto , pa ne bi da te ubijem u pojam ali ove tvoje sprave su vise za busenje rupa u zidu i kucanje eksera nego za nezno zensko telo.
Pomislih , Risto zna sta je zensko , bolje da ga poslusam i okrenem ti ja telefon sa kartice i javi se neki "Sine Baki Export Trade"
kazem ja sta mi treba , aglas sa druge strane mi rece da ima pun gepek (jedno 300 komada) gumenih pokretnih rebrastih zenskih prijatelja iz natkasne i jos pride neke lutke koje se samo-pumpaju , govore , mesaju , ma kaze ko zive samo sto ne kuvaju sve ostalo rade.
Prica on ko navijen , nudi covek asortiman , a Risto zagleda moje prvence i smeska se .
Ako nek se smeska , pomislih bitno je da sam ja nasao resenje .
Sutra ti ja odem u "Leasing Pro Credit " i objasnim sluzbenici zasta mi treba kredit , ona samo zavrte glavom , nasmeja se i kaze da ce da vidi sa sefovicom.
sacekam ja , sta cu kad silazi neka tetka i kaze da podjem za njom.Udjemo ti mi u neku kancelariju , ona sede na sto pomeri gace i kaze mi da pocnemo sa prvim delom ugovora .
Lizni me malo da mogu da pocnem da ti kucam ugovor .Hmmmm , pa jeste lepo pise Lizing banka , nafitiljim ti ja brkove , dignem tetki pritisak ,i taman krenem da brisem brke kad ti ona kaze da je neophodno ulaganje , tj. ucesce
Hu! ajde sta se mora nije tesko , Ulozim-izlozim jedno dvajes puta i izadjoh iz banke sa dovoljno kesha
Usput iznajmim lokal i odjurim kod "Sine Baki Export Trade" i kupim robu sve lepo poredjam i spremim se za veliko otvaranje predvidjeno za sutra .
Svanulo , ja trk u radnju otvorio , seo za pult i cekam.
I cekam i cekam , ipak za probu ubacim ti ja onaj moj "Power Hamer" na policu.
Nije proslo mnogo , udje jedna , udje druga i treca...ali ljudi ja prodao dva moja i jedan njegov proizvod .
Hmmm...ipak je to -Made in Serbia- pomislih i u nekoliko dana napravim ti ja jos nekoliko "Power Hamer-*a" i sve ih rasprodao
Ma slabi ti uvozni modeli zali mi se jedna musterija , jedina mana onog mog modela kaze da mnogo trosi struje , ali zato mnogo i daje kaze narocito u onom "Hamer" modu , rece ona.
Komsinice , bitno je da ima struje , e sad kad ima nek se trosi rekoh ja, a jeftina struja je nocu pa vi malo ekonomisite.Slozila se iz prve i veselo odskakuta iz radnje sa novim "Iron Horse " modelom
Sta da vam kazem posao cveta .Ako vam nesto treba samo se javite kapacitete smo prosirili a nezeljenih posledica nema casna privatnicka rec. Cool
A ovaj zli komentar konkurencije koja ide dole ispod teksta ne uzimajte za ozbiljno, lazuuuu majke im ga *(%(^$(^^ lol!
avatar
Domingez
Senior
Senior
Broj poruka : 620
Godina : 38
Location : Kladovo
Datum upisa : 16.10.2007
http://www.dverisrpske.com/sr-CS/index.php

LofaChke Priche

on 21.11.07 18:48
Sabrana dela Starog Lisca - Prica No 11

PRVO PUCANJE Twisted Evil

i takooo....
Putovao sam vam ja sirom sveta , od Rumunije pa sve do Bugarske , ceo svet obidjoh Ali nigde se nije lovilo kao na Jadranskim vodopadima nekih 80-tih godina. Doduse tamo se slabo lovilo sa domorodkinjama jer jadne nisu mogle da dodju do izrazaja od jakog zapadnog talasa pohotnih Nemica , Holandjanki, Svedjanki i ostalih prirodno obojenih plavusa
E sad , pricacu vam kad sam ja prvi put resio da idem u lov.
Bio ja mlad , golobrad , dugokos , ma lepota jedna
Naprtio ranac na ledja , napunio ga mesnim narezcima , pastetama , sardinama , i ostalim stvarima koje je cale mogao da mi kupi na bonove u menzi njegove firme.Sreca da sam bio jak ko dete jer mi je ranac od te silne'rane imao bar 30 kila.
Izljubim se ja tako sa mamu i tatu i krenem sa ortacima na Jadranske vodopade.
Bilo to vreme skolskih dana malo para a puno volje i junacko srce Cvrsta volja i napunjeno oruzje , ali jos ga nisam vadio iz futrole i pucao iz njega , a tako sam to zeleo.Sedosmo na voz i pravac Rovinj.
Naravno u vozu sav onaj kulturan svet koji jede na stotine pilica i paradajz u neogranicenim kolicinama, koji kasnije zavrsava na patosu vagona , pa se svi lepo klizamo.
Udjosmo u nas kupe kad tamo Romski samit, majka + 5-toro dece.Deca gladna majka ih hrani(dirljivo , priznacete)kada su se deca narucala majka jednom od njih skine gace i njemu i svima ostalima lepo obrisa rumene obraze umazane od pekmeza koji su jeli, i brze bolje ih obuce da se detetu ne smrzne guza.
Kad smo videli tu divnu majcinsku scenu , ostatak puta do mora smo proveli u hodniku

Stigosmo posle 17.5 sati klackanja ( tada nije bilo ovih brzih Slobinih pruga )
Stigosmo u rezervat za siromasne ucenike koji se u to vreme zvao kratkim i jasnim imenom *KAMP*
razapesmo nas mali sator za dvoje i uvalismo se nas cetvorica sa punim konforom i zaspasmo snom pravednika.
A sto je to bio spavanjac, milina, em komfor u satoru , em nikom ne smrde noge , em sator nam u hladovini , nema ni 35 stepeni na mestu gde smo ga postavili.Ma sve je bilo super.Oko nas mladost-ludost, sve mladi i veseli parovi , neko puca iz oruzja nego ga tek podmazuje , "divljac" na sve strane sa smeskom na licu

Pocelo polako da se smrkava , ogladnesmo ti mi i izadjosmo iz naseg komfornog pokretnog doma i podjosmo u trpezariju koja se nalazila tu odmah na ulasku u sator , lepo parce zemlje na kojoj su se sve travke pretvorile u slamu .A sad , kome je do zelenila , kad je more tu.
Ja resih da budem kuvar za ovu veceru i izvadih nekoliko konzervi , jednu kuhinjsku krpu i sve to lepo servirah na plato od sasusenih travkica(romantican sam uvek bio )
Izvadim bricu i isecem hleba i kad sam uhvatio prvu konzervu , shvatim da nema OTVARACA
Sta cemo sad...okolo sve stranci, a od nas niko nezna kako se kaze *otvarac za otvaranje kozervi sa hranljivim sadrzajem*
A mi gladniiiiiii....i sta cemo ...resim ja da odem i da se upustim u konverzaciju sa tim zapadnim svetom.U to vreme Tito nam pricao da su svi oni neprijatelji i da nikad ne spavaju i da nas stalno vrebaju.Pomislih , pa gde od neprijatelja da trazim *otvarac za otvaranje kozervi sa hranljivim sadrzajem* ali sta je tu je , creva neznaju za granice.
Dodjoh ja do jednog satora , uredno pokucah na vrata (zvono nije radilo)
Posle nekoliko sekundi zacu se iz dubine platnenog doma :
-uan moment pliz- hmmm , sta li je to ...mora da sam je probudio pa mi ebe majku ,zacuh korake i vrata mi otvori plavusica sa kosom boje trave (a imala je i ona malo one trave u kosi iz nase trpezarije)
Rekoh ja njoj : -izvin'te mlada frojlen hev ju a samting ...(razvezem ti ja tu moj engleski) a li posto nisam znao kako se kaze *otvarac za otvaranje kozervi sa hranljivim sadrzajem* ja krenuh da ostatak objasnim rukama i krenuh da oponasam otvaranje konzerve u rukama .
Gleda ona mene ja dalje vrtim drugi krug i otvaram ponovo jos jednu u vazduhu , bez *otvaraca za otvaranje kozervi sa hranljivim sadrzajem*
I tada ona progovori i rece :
-kam in ,maj frend , bi maj gest
Aha razumela me ona pomislih ja i ona me povuce za sobom .Sta cu ja lepo vaspitan ne opirem se , ali ipak pazim na ledja , jer neprijatelj je u to vreme vrebao iza svakog coska
Ljudi u tom trenutku sam pomislio da je ona najbogatija osoba koju znam , imala je bre sator sa dve sobe i predsobljem.Udjosmo mi u predsoblje ja munjevitim pogledom utvrdim da nema neprijateljskih muskih cokula (samo zenske) i opustih se skroooz.
Pa 'de moze zensko da bude neprijatelj pomislih ja mlad i zelen
Nisam stigao ni da kazem *petokraka*kad ti mene ona plavusica ponudi da sednem na njenu garnituru satorsku ,koja se sastojala od jedne lepe vrece za spavanje i mekanog duseka ko dusaaa
Sednem ja .(tacka)
Ali nije tako bilo dugo (ovde tri tacke)
U jednom trenutku ona meni okrene ledja i sagnu se da dohvati pice iz frizidera i njena guza mi zavrsi po nosom, a joj kad se nisam slogirao , ali nema smisla stipkati neprijateljsku guzu Tito mi to nikad ne bi oprostio pomislih ja.
Ponudi me ladnim pivom i sede pored mene.
Guc po guc , guc ,guc, guuuc i ja zaboravih zasto sam uopste dosao i na to da nisam jeo od juce.
I taman kad sam se opustio uz zvuke tada popularnog benda *D Dors(iliti vrata u prevodu ili tacnije D VRATA, nasloni se ona na mene i ja padoh na ledja
Pomislih ; ma sta ce mi faliti da malo opustim ledja na mekom duseku , jos mi se misao nije ni zavrsila do kraja kad ti ona nesto krenu da baja oko mojih yaya
Izvuce ona ono moje napunjeno i zapeto oruzje i sve nesto vice oh maj god , oh maj god
Pa dobro sad , bitno je da ja ne surujem sa neprijateljom , ona je mene napala , nece me kritikovati niko na omladisnkom sastanku pomislih ja
I naravno , ona u kupacem ja sirotinja ispod bermuda nemam gace i lako se ona docepa moje nevinosti i krene da veselo sakuce i da pije pivce u isto vreme .

Sve me nesto milo gleda i imitira ono moje kad sam trazio otvarac za ...i sve nesto vice : skru , skru , skru ...heheh..ma nek vice bas mi lepo i boli me uvo za trulu zapadnu propagandu kad ima ovako dobro dupe i ostatak
E lepo tada bilo nije bilo side , mogao si da radis sta pozelis , dobro sad bilo tu malo triperiske i nekih sitnih decijih bolesti , ali bar se nije umiralo od toga, tako da smo mi tu bili onako direktno meso u meso
I meni je tada to bilo prvi puuut.A nije nista ona primetila , seksali smo se punih sat vremena a da ja nisam opalio ni jedan metak.Eh stedelo se u doba socijalizma , nije se tako lako rasipalo teskom mukom steceno.
Izdrazo bi ja jos da ona nije ponovila ono s pocetka i ustala i zagnjurila glavu u onaj isti frizider sa pocetka price.E sad cu ti vratim pomislim ja, i tu ti ja zapadnom neprijatelju zadam finalni udarac s ledja i mucki pod okriljem noci
Posto sam bio nov u tome , a bilo mi mnogo lepo to tako s ledja da napadam , ispalih rafal u neprijateljsko meso i zaspah snom pravednika
Ona je zaspala pored mene i s vremena na vreme se budila da proveri da li mi je oruzje jos vrelo ili se ohladilo.Tako je ona bila odgovorna da ja to vama ne mogu da opisem
Na kraju ga je celog izljubila tako da nisam morao da da se kupam dva dana i ja odoh prema satoru ubedjen da ti zapadnjaci nisu uopste tako losi i da nas je tu Tito nesto prevario.
Eh srusio mi se ceo marksisticki svet pale
I tako sam ja ljudi moji postao nepodoban jer sam se zaljubio u devojku sa one strane morala i zakona .
Strendzerka je ona bila a ja Jugovic , a zamalo i u partiju da odem ...
Ma znate sta ... bitno je samo da nema vise mraka .
A sad sto je svetlo upalio zapadni faktor sta ja tu mogu , mlad sam bio , a koliko vidim i dalje se nista nije promenilo , i dalje nam oni i pale i gase lampione nasih zivota a meni prodje polovina zivota a oko mene samo (da se opet izrazim na engleskim jezima)pravi LAJT Sou Rolling Eyes
Sponsored content

Re: BARONISANJE

[Vrh]
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.